Prezidentas su Azerbaidžano ministru aptarė ekonominį bendradarbiavimą

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį Azerbaidžano užsienio reikalų ministru Jeyhunu Bayramovu (Džeichunu Bairamovu), aptarė šalių bendradarbiavimą ekonomikos, švietimo bei inovacijų srityse, pranešė Prezidentūra.

„Susitikime aptarti dvišaliai Lietuvos ir Azerbaidžano ryšiai ir mėnesio pabaigoje įvyksiantis Azerbaidžano prezidento Ilhamo Aliyevo (Ilchamo Alijevo) vizitas į Lietuvą“, – nurodoma pranešime.

Anot Prezidentūros, susitikimo metu G. Nausėda pažymėjo, kad Lietuva yra suinteresuota plėsti bendradarbiavimą su Azerbaidžanu ekonomikos, švietimo, inovacijų, informacinių technologijų ir kitose srityse.

Prezidentas taip pat akcentavo, kad Lietuva pasisako už Azerbaidžano ir Europos Sąjungos (ES) bendradarbiavimo plėtrą, strateginę partnerystę energetikos srityje, o ES ir Pietų Kaukazo šalies bendradarbiavimo sutartis turi išlikti politiniu prioritetu.

J. Bayramovas pirmadienį taip pat susitiko su Lietuvos užsienio reikalų ministru Gabrieliu Landsbergiu, Antakalnio karių kapuose pagerbė sausio 13-osios aukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pakrante

Pakrante portretas
Ar pats supratai ką parašei,negerk daugiau bojarysniko !

:)))

:))) portretas
birbaidznas geriausias lietuvos draugas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių