S. Skvernelis sako, kad neketina kurti politinės partijos

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis trečiadienį pranešė, kad neketina kurti politinės partijos.

„Aš nekuriu partijos, neketinu kurti partijos“, – žurnalistams Vyriausybėje trečiadienį sakė valdančiųjų „valstiečių“ deleguotas premjeras.

Taip jis kalbėjo žiniasklaidai paskelbus, kad Registrų centre buvo pusmečiui rezervuotas partijos pavadinimas „Tėvynės labui“ – toks buvo ir S. Skvernelio lozungas prezidento rinkimuose.

S. Skvernelis tvirtino, kad rezervaciją „galbūt“ atliko jo politiniai bendražygiai, siekdami „apsaugoti vardą, kuris buvo prasmingas ir surinko nemažai – beveik 300 tūkst. – balsų“.

Premjeras taip pat sakė neplanuojantis tapti jokios politinės partijos nariu.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis teigė žinąs, kas ir kodėl rezervavo pavadinimą „Tėvynės labui“. Anot jo, tai nesusiję su naujos partijos steigimu.

„Aš visą istoriją žinau, pasakiau labai kategoriškai, kad tai niekaip nesusiję su jokiais projektais kurti naujas partijas. Tiesiog paprasčiausiai tas gandas yra skleidžiamas pirmiausia opozicijos. Ką jiems belieka daryti“, – trečiadienį Seime žurnalistams sakė „valstiečių“ lyderis.

Jis taip pat garantavo, kad S. Skvernelis ar kuris nors kitas „valstiečių“ frakcijos narys naujos politinės jėgos nekuria.

„Mano žiniomis, jokių politinių partijų su jokiais pavadinimais nei premjeras, nei kas nors, kas būtų tiesiogiai susiję su mumis, su mūsų frakcija, nekuria“, – tvirtino R. Karbauskis.

Gegužę vykusiuose prezidento rinkimuose S. Skvernelis liko trečias.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
CHA: „Aš nekuriu partijos, neketinu kurti partijos“ - jis LYGIAI TAIP PAT viešai yra pasižadėjęs ir savo namą parduot... :/
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių