Premjeras ir prezidentas kalbėtis dėl J. Narkevičiaus neskuba

Prezidentas Gitanas Nausėda ir premjeras Saulius Skvernelis dėl šalies vadovo pasitikėjimo netekusio susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus šią savaitę, ko gero, dar nesusitiks. G. Nausėda žurnalistams užsiminė, kad galimybę aptarti į skandalus įsivėlusio ministro darbus su Vyriausybės vadovu turės tik ateinančią savaitę.

„Mes (su premjeru. – ELTA) nebuvome susitikę. Jei aš gerai informuotas, mes turėtume susitikti kažkada kitą savaitę, nes ketvirtadienį ir penktadienį aš lankysiuosi Briuselyje, Europos Vadovų Tarybos posėdyje, ir tiesiog fiziškai nebus galimybės susitikti“, – antradienį lankydamasis Utenoje sakė G. Nausėda.

ELTA primena, kad po virtinės viešojoje erdvėje dėmesio sulaukusių skandalų, kuriuose figūravo J. Narkevičius, prezidentas G. Nausėda susisiekimo ministrui pareiškė nepasitikėjimą ir kelis kartus paragino jį trauktis iš einamų pareigų.

Savo ruožtu premjeras, reaguodamas į šalies vadovo pareiškimą, teigė nematantis teisinio pagrindo J. Narkevičiaus atleidimui. S. Skverneliui antrino ir „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis. Jis žurnalistams sakė apgailestaujantis, kad, jo teigimu, šalies vadovas, stokodamas patirties savo poste, pasidavė opozicijos spaudimui ir organizuotam puolimui prieš J. Narkevičių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

 nuomone portretas
o ka cia daug kalbetis ,zmogus dirba reikia dziaugtis ,o ne kritikuoti ,nes kiti ministrai irgi prades nedirbti ,o tik nosis krapstyti ,kad galetu itikti opozicijai ir visiem kitiems nenaudeliams,ne visi gali tokia isvaizda tureti ,kaip tamsta Nauseda ,svarbu darbo rezultatai ,o ne grozis.

...

... portretas
Policajus (taip pat kaip ir jo draugiokas mentas) ir toliau ant Tautos skersą deda - susitars, o paskui Prezidentui ŠPYGĄ parodys: "Man gydytojai neleido!" - LAIKAS su tokiu pasityčiojimu iš Šalies BAIGT!

tauta

tauta portretas
Premjeras pademonstravo tvirtą stuburą ir tai yra puiku. Tauta priešinasi tokiems nepagrįstiems kaltinimams, juolab, kad ministrui neleido nei trijų mėnesių dirbti be kritikos. Informacinis burbulas, nukreiptas į emociją, o kur rimti teisiniai kaltinimai ? Nėra, bliūkšta konservatorių svajonės nusipirkti paštą pusvelčiui. Prezidentas nuvylė tautą savo neautoritetinga pozicija. Prastas startas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių