Pasiūlymus koalicijos sutarčiai ir programai pateikė ir Laisvės partija

Laisvės partija potencialiems koalicijos partneriams – Tėvynės sąjungai-Lietuvos krikščionims demokratams (TS-LKD) ir Liberalų sąjūdžiui ketvirtadienį pateikė pasiūlymus koalicijos sutarčiai ir programai.

Kaip feisbuke skelbia Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė, jų pasiūlymai susideda iš dviejų dalių – glaustų pasiūlymų 5 prioritetinėse srityse ir 160 detalių punktų.

„Pirma – glausti siūlymai 5 prioritetinėse srityse, kuriuos jau esame paviešinę anksčiau – švietime, žmogaus teisėse, ekonomikoje, taip pat siūlymai pasaulio lietuviams ir bendri valstybės valdymo principai“, – rašo Laisvės partijos lyderė.

Jos teigimu, detalųjį planą rengė partijos programos grupė ir valdybos nariai.

„Tai idėjos ne tik mūsų tradiciškai prioritetinėms sritims, bet ir pasiūlymai, kaip padaryti, kad Lietuva būtų labiau draugiška aplinkai, padėtų pažeidžiamiausiems, pritaikytų išmaniąsias technologijas, sumažintų biurokratiją, leistų miestams pritraukti daugiau investicijų, kad atsirastų svarbūs valstybei objektai ir pan.“, – pažymėjo A. Armonaitė.

Politikė taip pridūrė, kad tikisi minėtiems pasiūlymams sulaukti koalicijos partnerių palaikymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ko

ko portretas
noret is laisvo mastymo zyjankiu statytines ji dabar netyketai pasimetusi ir jau nezino ka bemalti tai jau ne /mergeliu/ ratelis o vieta kur kalbeti tuo labiau daryti su galva gal euro ar jav bardake ir praslystu bet cia uzteks nedaleisim pirmiausia pareikalausim atsakomybes teismu kad butu prisiekusieji kaip visur ir pagarba kaimynams nesikisant i ju vidaus reikalus bei dirbtinai neeskalujant polititampos kuri ir taip nemaza ir jau ne britai prancuzai vokieciai/ kelia armideri del baltarusijos o litmuva su lenkais lenktyniauja kas garsiau. ska li/s taip kad /armoska/ buk savo vietoje s u savo aroga ncija ir nelisk ne i/ savo /krumus/?... senjor....

V

V portretas
„Tai idėjos ne tik mūsų tradiciškai prioritetinėms sritims, bet ir pasiūlymai, kaip padaryti, kad Lietuva būtų labiau draugiška aplinkai.... Noriu paklaust, nuo kada tradiciškai? Nuo vakar? Avis į mišką pirmą kartą eina iš smalsumo, o antrą trdiciškai iš įpratimo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių