Konservatore tapusi A. Maldeikienė: tai, kas vyksta su politika Lietuvoje, yra totalus košmaras

Europarlamentarė Aušra Maldeikienė penktadienį tapo Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos nare.

Tai BNS patvirtino partijos atstovė Paulina Levickytė.

„Penktadienį vyko Vilniaus Šeškinės posėdis ir Aušra Maldeikienė tapo Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos nare“, – BNS sakė ji.

Kaip skelbta anksčiau, A. Maldeikienė nusprendė nebedalyvauti kitąmet vyksiančiuose rinkimuose į Europos Parlamentą.

64 metų moteris save pristato kaip ekonomistę, dėstytoją, mokytoją, publicistę, ekonomikos vadovėlių ir knygų autorę. 2016 metais ji tapo Seimo nare, o po trejų metų buvo išrinkta į Europos Parlamentą.

Manau, kad tai, kas vyksta su politika Lietuvoje, yra totalus košmaras.

„Manau, kad tai, kas vyksta su politika Lietuvoje, yra totalus košmaras. (..) Kai negebantys žmonės bando spręsti netgi tokius sudėtingus dalykus, kaip užsienio politika, kai yra tokie geopolitiniai iššūkiai. Aš noriu numirti rami, kad aš iki paskutinės dienos kovojau už Lietuvos laisvę. Aš visiškai akivaizdžiai manau, kaip mes galime ją prarasti“, – BNS sakė A. Maldeikienė.

„Aš nesu smetoninio tipo žmogus, kuris bėgs per upelį kažkur į užsienį – grįžtu ir kalbėsiu. Grįšiu, daugiau niekur nekandidatuosiu ir kalbėsiu, kalbėsiu daug griežčiau. (..) Aš esu iš šeimos, kur nebuvo komunistų ir man nereikėjo stoti į Komunistų partiją. Aš tiesiog noriu padėti konservatoriams, aš nesu tas žmogus, kuris atbėga į partiją, kai ji kyla, kad gautų vietą ir nesu tas, kuris išeina, kai kam nors blogai“, – BNS sakė politikė, negailėdama kritikos žurnalistams ir politologams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visuomenininkė Andronova

visuomenininkė Andronova portretas
dabar turbūt labai džiaugiasi kad ant jos organizacijos kupros išjojus į Eurūparlamentą Maldeikienė dabar va taip elgiasi

Idiotai

Idiotai portretas
ir jie galvoja kad akiplėšiškai išvertus kailį, išdavus Lietuvos žmones kiaurai, padarys politinę karjerą ir atgaivins konservų partiją?! Tik tokiai išdavikų luomo bjaurybei moralizuot ir skaityt pamokslus apie blogybes vykstančias Lietuvos pilitikoj.Karvė neraliuota

" sustiprins" KONSERVŲ gretas v y t i n t a s KUODIS ir

" sustiprins" KONSERVŲ gretas v y t i n t a s KUODIS ir  portretas
kgbe OŽIO bezdalų primirkusi MALDEIKIENĖ -- tai pirmų linijų "kareiviai" , kurie OŽIO srutose s k a n d i n s Skvernelio ir Blinkevičiutės " darbštuolius".
VISI KOMENTARAI 119

Galerijos

Daugiau straipsnių