LSDP sąrašo į Seimą lyderiai – G. Paluckas, R. Budbergytė, M. Sinkevičius

Opozicinės Lietuvos socialdemokratų partijos prezidiumas ketvirtadienio vakarą aptarė preliminarų kandidatų į Seimą sąrašą.

Pirmuoju numeriu jame įrašytas partijos pirmininkas Gintautas Paluckas, antruoju – Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnė Rasa Budbergytė, trečiuoju – Jonavos rajono meras Mindaugas Sinkevičius.

Toliau eina buvusi parlamentarė Orinta Leiputė, ekonomistas Romas Lazutka, Seimo nariai Julius Sabatauskas, Dovilė Šakalienė, buvęs aplinkos viceministras Linas Jonauskas, parlamentarai Raminta Popovienė, Algirdas Sysas, Linas Balsys.

„Vietos sąraše skirtos, atsižvelgus į reitingą – partijos ir visuomeninį, suvestinis balansas padarytas“, – BNS sakė G. Paluckas.

LSDP sąraše yra ir nepartinių žmonių. Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro vadovui Sauliui Čaplinskui skirta 19 vieta, TV laidų vedėjui, žurnalistui Giedriui Drukteiniui – 20, dviratininkei Simonai Krupeckaitei – 25.

„Sąrašas taryboje bus tvirtinamas galutinai. Jis bus papildytas kai kuriais vienmandatininkais, kurie bus ne iš partijos narių, todėl yra keletas tuščių vietų, bet čia ne pirmo dešimtuko ar dvidešimtuko rėmuose“, – teigė partijos vadovas.

Kandidatų sąrašą tvirtins LSDP taryba. Planuojama, kad ji bus surengta iki Joninių.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sąrašo,\\\\\.../////

Sąrašo,\\\\\...///// portretas
turinys dvelktelėjo,kaip nuo Marvelės valymo įrengimų,pavejui.

Kam

Kam portretas
tie žaidimai,Sinkevičius išėjo iš seimo,kad taptų meru dabar vėl atgal į seimą ? Neišsirenka iš dviejų vietų prie lovio,ar tam kad kitam užleistų vietą ? Rinkėjų mulkinimas tokue kandidatai

persirengę komunistai

persirengę komunistai  portretas
politikos elito atmatos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių