L. Linkevičius: D. Grybauskaitė naujam prezidentui pakėlė kartelę aukštai

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius sako, kad normalu, jog prezidentinės kampanijos metu kandidatai kritikuoja dabartinės šalies vadovės Dalios Grybauskaitės užsienio politiką Rusijos atžvilgiu.

Tačiau, pasak jo, išrinkus naująjį valstybės vadovą reikės susėsti ir „atrinkti grūdus nuo pelų“.

„Rinkimų kampanija, normalu, kad žmonės polemizuoja, ginčijasi, priešina kitokias nuomones, bando išsiskirti, tai yra visiškai suprantami dalykai. Bet kai aprims aistros, vis tiek susėsime labai normaliai kalbėtis ir, aš manau, kad pagal protingus ir sąmoningus argumentus atrinksime grūdus nuo pelų“, - antradienį „Žinių radijui“ sakė užsienio politikos vadovas.

Esmė ta, kad galima mėgti prezidentę Dalią Grybauskaitę, galima jos nemėgti, galima ginčytis, bet ji iš tiesų pakėlė kartelę gana aukštai ir visiems kitiems reikės į tai lygiuotis.

L. Linkevičius, komentuodamas režisieriaus Donato Ulvydo dokumentiniame filme „Valstybės paslaptis“ išsakytus savo samprotavimus apie kadenciją baigiančią prezidentę, pabrėžė, kad, nepaisant viešojoje erdvėje esančių simpatijų ar antipatijų jai, reikia pripažinti, kad D. Grybauskaitė naujajam šalies vadovui užkėlė kartelę ganėtinai aukštai.

„Esmė ta, kad galima mėgti prezidentę Dalią Grybauskaitę, galima jos nemėgti, galima ginčytis, bet ji iš tiesų pakėlė kartelę gana aukštai ir visiems kitiems reikės į tai lygiuotis“, - pabrėžė L. Linkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Aukštaja partine mokykla reikia pabaigti.

rs

rs portretas
na ir porelė

...

... portretas
Ne paršiukui tokios aukštumos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių