Konservatorius V. Semeška traukiasi iš VRK: kandidatuos į Seimą

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS–LKD) deleguotas Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) narys Vilius Semeška trečiadienį įteikė pareiškimą Seimui, kuriame praneša, kad atsisako VRK nario pareigų.

V. Semeška teigė nusprendęs kandidatuoti artėjančiuose Seimo rinkimuose.

Vyriausiojoje rinkimų komisijoje V. Semeška dirbo nuo 2017 m. rugsėjo 28 d. Dėl naujo atstovo VRK TS-LKD apsispręs artimiausiu metu.

„Esame dėkingi kolegai už principingą darbą ir laikyseną kovojant už didesnį rinkimų sistemos skaidrumą ir sąžiningumą. Neabejoju, kad jo patirtis prižiūrint rinkimus ir ginant demokratines vertybes būtų labai reikalinga ir būsimojo Seimo darbe“, – sakė TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vrs

vrs portretas
Cia toks dziazistas muzikantelis, prie visu kabinasi, kaip ir daugelis konservatoriu. Jei dalyvaus vienmandateje, tai prakis, o sarase, kad laimetu, turi buti pirmame penkioliktuke. Ber kazin ar bus... Sako, kad moka vokiskai, bet vidurines nebaiges...

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Čia tas koncervatorius, kuris Druskininkus dergė. Druskininkai jį gerai žino ir į Seimą tikrai neišrinks. Vinintelė viltis šiam aferistui pakliūti į Seimą, tai pasislėpti aukštoj vietoj koncervių sąraše.

Anonimas

Anonimas portretas
šitas landsbergienos kirminas pasėdėjo VRK komisijoje įsisavino suktybių meną ir dabar šantažuos ,kad jį prastumtu į seimą ,tai landsberginių arkliukas ,per suktybes sulysti į seimą .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių