I. Šimonytė: suvaldant pandemijos krizę ekspertai turėtų būti labiau matomi

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Seimo rinkimų sąrašo lyderė Ingrida Šimonytė sako, kad, suvaldant koronaviruso pandemijos sukeltą krizę, ekspertai turėtų būti labiau matomi.

„Pagrindinis dalykas, kurio dabar nėra – ekspertai, kurie turėtų dalyvauti, būti matomi ir iš esmės aiškiai, ramiai, nepolitizuotai paaiškinti visuomenei, kokie sprendimai yra daromi, kodėl daromi ir tokiu būdu užsitarnauti pasitikėjimą pačiu krizės valdymu. To per visą šitą krizę nebuvo, nežinojome, su kuo tariasi ministras, kas jam padeda apsispręsti, kokie sprendimai turi būti priimami”, – „Žinių radijui” penktadienį sakė I. Šimonytė.

Nežinojome, su kuo tariasi ministras, kas jam padeda apsispręsti, kokie sprendimai turi būti priimami.

„(...) Ir dabar kartais nesuprantame, kodėl tas valdymas atrodo taip, kaip dabar, kas pataria, kodėl tai pataria ir ko siekiama. Čia yra pagrindinis skirtumas, kuo mes skiriamės nuo kitų šalių, kur pandemijos (krizės – ELTA) valdymas yra sėkmingesnis nei Lietuvoje“, – pridūrė I. Šimonytė.

Ji taip pat pridūrė, kad politinę lyderystę už krizės valdymą turėtų prisiimti ministras pirmininkas, o ne sveikatos apsaugos ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kas išvis gali balsuoti už šitą transvestitą? nebent feministės ir iškrypėliai.

Linass

Linass portretas
Jau jaucia ,kad teks patiems irgi prisiimti atsakomybe kai bus seime uz pakelta veja ,kad per daug draudimu . Jau kas kas bet Veryga tikrai daug aiskino apie virusa

Taigi

Taigi portretas
DAR NEIŠRINKTA , O JAU VADOVAUJA
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių