Į Lietuvą atvyksta du eurokomisarai

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą ketvirtadienį atvyks du eurokomisarai aptarti sveikatos priežiūros ir Europos Sąjungos fondų investicijų klausimų.

Su dviejų dienų vizitu Vilniuje viešės sveikatos eurokomisaras Vytenis Andriukaitis ir už regioninę politiką atsakinga Corina Crețu (Korina Krecu) iš Rumunijos, pranešė Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.

Abu Komisijos nariai ketvirtadienį dalyvaus Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikose rengiamoje konferencijoje apžvelgti sveikatos priežiūros įstaigų bendradarbiavimo galimybes Europos regioninės politikos kontekste.

Už regioninę politiką atsakinga eurokomisarė vėliau su premjeru Sauliumi Skverneliu, Seimo Europos reikalų komiteto nariais ir finansų viceministre Loreta Maskalioviene aptars 2014–2020 metų ES fondų investicijų veiksmų programos įgyvendinimą Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ portretas
Myli peroksidinę blondinę žudikę su tokia pačia nosimi ir auskarais kurią stogavo po jos brolio purvino sportbačio Cowno žudynių 2009 metų Spalio 5 dienos ir toliau ją stogauja Ilinojaus valstijoje kartu su liberalrastų (demokratų) stogu ten, bet to ten reziduoja daug Cowenskų tarp kurių pilna buvusių ar esamų banditų paieškomų nuo Lietuvos teisėsaugos ir bėgo būtent į JAV kuri labai nesnoriai atiduoda banditus, bandites Lietuvai kuriems yra paskelbtos Interpolo paieškos su Lietuvos teismų išduotais sprendimais areštuoti kaltinamuosius !. JAV nesnoriai atiduoda Lietuvos banditus ir bandites gal dėl to, kad labai myli kriminalinius filmus kur banditai, banditės dažnai pavaizduojami kaip herojai, bet policajus parodo kaip kokius mulkius, bet banditai, banditės vistiek herojai-jos, toks labai dažnas tokių filmų kontekstas ir astiranda pilna psichu kurie imituoja jau realiame gyvenime ką jie mato per tuos kvailus filmus, nes irgi snori buti banditais-ėmis herojais !.

DJ

DJ portretas
Beje tuometinė seimo dauguma savo ir vyriausybės algas indeksavo ne pagal kursą 3,45 Litų - 1 jievrėjus, bet 1 Litas = 1 jievrėjus, tai reiškia, kad jie savo algas automatiškai pakėlė 3,45 kartų, bat ką padarė su visais paprastais žmonėmis ne prie valdžios lovio jau žinote taip?ar dar visgi ne:)?. Be to tuometinė opozicija visai neprieštaravo tokiai savo algu pakėlimui, tai reiškia, kad jie kartu buvo prie to pačio korumpuorastininkystės lovio kartu su pozicija !, dar plius snorėjo visą Lietuva prišpiguoti čiurkomis-barbarais pabėgalais, tai reiškia, kad Lietuvos valdžia kartu vyriausia aikštės Leizbą snori Lietuvą išvalyti nuo Lietuvių ir juos pakeisti tomis čiurkomis ir be jokios abėjonės Rusais kurie svajoja vėl valdyti visą Lietuvą kaip ir SS laikais !. Beje vyriausia aikštės Leizba savo algą pakėlė lygiai tokiu pačiu kursu kaip padarė seimas ir vyrausybė, ir be jokios abejonės apie tai niekam nepranešė nes niekuomet neklysta į nesuderintus klausimas neatsako,tačiau labai !.

DJ

DJ portretas
Turbūt pagaunate kampą kas tuos milijardus susišlave į savo ofšorus ?, taip vyksta ne tik Lietuvoje, bet ir visoje ES ypač tarp Brokolių biurokratijos korumpuotos Belgijoje !. Tai kam špyga aplamai reikalinga ta ES biurokratija kuri nieko nesugeba ką snors sukontroliuoti je tokios nesąmonės vyksta visoje ES ir ypač pietinėse ES šalyse ?. tai ES liaudys gauna gerą 2-bą dozę korupcijos iš savo vietinių poliomelitų korumporastų ir iš ES Brokolių biurokratų korumporastų, tai kaim aplamai reikalinga tą ES utopija, tokia korumpuota ?. ES utopiją sukurė būtent Gancija kuri visiais laikai snorėjo dominuoti Europoje dar nuo senų senovės per savo kryžiuočius, paskui 1-as ir 2-tras pasauliniai karai Gancijos pradėti, tai dabar vyksta panašiai, bet daug subtiliau be kraujo !.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių