G. Surplys: Vyriausybėje priimti šeši svarbūs sprendimai

  • Teksto dydis:

Visuomenės informavimo grupės vadovas Giedrius Surplys savo feisbuko paskyroje informuoja, kad Vyriausybė trečiadienį priėmė 6 svarbius sprendimus.

Pasak G. Surplio, Vyriausybė priėmė sprendimą, kad už dėl karantino neįvykusią kelionę keleiviui bus išduodamas jo sumokėtos sumos vertės kuponas, kurį bus galima panaudoti per vienerius metus. Informuojama, kad nepanaudojus, per 14 dienų bus galima susigrąžinti už kelionę sumokėtus pinigus.

Vyriausybė taip pat nutarė, kad nuo balandžio 4 dienos vidurnakčio keleiviniai skrydžiai Lietuvoje bus galimi tik gavus Lietuvos transporto saugos administracijos leidimą.

Vyriausybės posėdyje taip pat buvo nuspręsta, kad nuo balandžio 4 dienos vidurnakčio bus draudžiama gabenti keleivius ir lengvąsias mašinas keltais, išskyrus maršrutą Kylis-Klaipėda-Kylis. G. Surplys savo feisbuko paskyroje informuoja, kad bus galimos išimtys tik gavus VRM leidimą.

Pasak G. Surplio, Vyriausybėje priimtas ir sprendimas, apimantis pasienio punktus. Lengvaisiais automobiliais į Lietuvą grįžtantys keleiviai bus įleidžiami tik per Kalvarijos ir Saločių punktus.

Vyriausybė nutarė steigti fondą, kuris padės išgyventi karantiną Lietuvos įmonėms. Pradinis Vyriausybės įnašas – 100 mln. eurų.

G. Surplys taip pat informuoja, kad už nepakeistas žiemines padangas nebus baudžiama, kol nesibaigs karantinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių