G. Nausėda: sutarimo dėl visų ministrų kandidatūrų dar nėra

Sutarimo dėl visų ministrų kandidatūrų dar nėra, bet laikas spaudžia, sako prezidentas Gitanas Nausėda.

„Dėl visų ministrų dar sutarimo nėra, bet kiekvienai iš pusių radus geros valios ir aiškiai matant tikslą, ko mes siekiame šios Vyriausybės suformavimu, tikrai sprendimus įmanoma rasti“, – šeštadienį Ariogaloje žurnalistams sakė G. Nausėda.

„Dėl kai kurių, labai nedaugelio asmenų, dar nerastas sprendimas, bet manau, kad bus rastas artimiausiu metu, pagaliau ir laikas spaudžia“, – pažymėjo šalies vadovas.

G. Nausėda sakė dar negalintis atsakyti, ar iš ministrų bei vieno kandidato į ministrus, su kuriais susitiko šią savaitę, visi bus paskirti į naują Vyriausybę.

Atnaujinant Vyriausybę prezidentas šią savaitę susitiko su socialinės apsaugos ir darbo ministru Linu Kukuraičiu, sveikatos apsaugos ministru Aurelijumi Veryga, finansų ministru Viliumi Šapoka ir kandidatu vadovauti Žemės ūkio ministerijai Andriumi Palioniu.

Dėl naujos daugumos sutarusios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, „Tvarka ir teisingumas“ bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga žada pakeisti mažiausiai tris ministrus.

Ministrų kabinetas atnaujinamas, Vyriausybei grąžinus įgaliojimus po prezidento priesaikos liepos 12-ąją.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

čempionas ,

čempionas , portretas
kas naujo pas mūsų gitana, juk nieko gero, nėra padarytą, , dėl žmonių, rupesčiu, tik kalbos pažadas kad kaip atėisiu imsiu ir sutvarkysiu šita nesąmonę, bet tas neivyko tik kviečia į kabineta daukantinio pono rūmu sales ir iš vien tratina toki bajeri, kurio net niekas neivardina normos lašlio ranku spaudimo ir akiu mulkinimo, dvilksniais, ką norėti, mes dar neišmokome rinkti, tos tarnus kurie tiek žada bet nieko nesukuria, ir liaudis lieka už borto, o fokusu lavina toliau tesia savo nuotikiu darbą, liaudis kenčia, vis laukia o ponas sau reitingus keliasi, orogancijos išdydumas godumo pilnas ir fantazijos nešamos pilnu chodu, toliau, o gyvenimas lieka be naudos, tylos ,vėjo sukimo, terpes, laukite ramybe jus visus telydi nauju metu sukuri,

Liudvika

Liudvika  portretas
Dėl Verygos ir Kukuraičio tai jie tikrai netinka toliau eiti pareigas.Kiek pensininkų prieš laiką palyko šį pasaulį ir tai dėka to Verygos,o kiek dar šiuo metu paliks.O ir koks aptarnavimas,kaip jis viską mato tik popieriuje,mūms reikia,kad apžiūrėtų ir išklausytų mus gydytojai,bet jie neturi laiko tik rašo ir rašo.O kaip su vaistais,tai iš vis beprotybė.Dėl Kukuraičio kiek verkia tėvai nuo tų vadinamųjų laikinųjų globėjų,o ką iškenčia vaikai? Tos Šakalienės Žiobienės nepaiso nei į vaiko skriaudą nei į tėvų kančias.Tai tiesiog yra atvirai tyčiojimasis iš tėvų,o ką jau kalbėti apie tuos vaikelius.Juos tokius ministrus reikia kuo toliau vyti nuo mūsų.Atvirai,tai jaučiasi genocidas.

taip

taip portretas
prezidente pradekit galugale valyma teismu ir pirmiausia nuo virsuneles kuri siuo metu valsntinas /pasizymejes dar nuo Jonavos laiku LL buvo daug medziagos bet iki siol nepajudinamas .....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių