G. Landsbergis: raginu nustoti dalyvauti Naisių teatre

Seimo opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūnas Gabrielius Landsbergis nesiima prognozuoti, ar išsipildys „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio ketinimai dirbti Seimo vadovybėje.

„Labai norėčiau raginti žmones nustoti dalyvauti Naisių teatre. Iš tikrųjų mes esame paversti statistais ir tam tikra prasme įkaitais“, – antradienį žurnalistams Seime sakė  G. Landsbergis.

Jis akcentavo, kad biudžeto svarstymas yra daug svarbesnis dalykas.

„Iš tikrųjų yra svarstomas biudžetas, yra teikiama gausybė mokestinių pakeitimų. (...) Jie tikrai neprilyginamai svarbesni negu vieno žmogaus kova su įsivaizduojamais politiniais priešais“, – sakė G. Landsbergis.

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija antradienį nusprendė, kad „valstiečių“ lyderis R. Karbauskis trečiadienį pasitrauks iš frakcijos seniūno pareigų bei dirbs Seimo vadovybėje.

Pats LVŽS pirmininkas nenorėjo detalizuoti, į kokias pareigas Seimo vadovybėje pretenduotų, nes sprendimą turės priimti koalicinė taryba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tą savo

Tą savo portretas
raginimą susikišk į gerą vietą, gal ir kitas galas užsikiš. Tu bent padaryk 1 proc. ką nors gero, o tada išsižiok siūlyti.

nuomone

 nuomone portretas
Gal dar turi zemes uz 1 eura parduoti?

Negi

Negi portretas
paukščių gripas "užpuolė" anūką, kad teatrai vaidenasi....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių