E. Gentvilas: V. Pranckietis klaidingai įsivaizduoja, kad opozicija jį palaiko

Seimo narys, liberalas Eugenijus Gentvilas sako, kad susidariusi konfliktinė situacija parlamente yra paminanti teisinius principus ir pabrėžia, kad, nors Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis ir neatstovauja opozicijai, bet, pasak jo, „valstiečių“ lyderiui Ramūnui Karbauskiui reikia vieną kartą pralaimėti.

„Į teisę kol kas niekas nežiūri, o eina ir pramušinėja sienas galva“, – penktadienį „Žinių radijui“ sakė E. Gentvilas.

Liberalo teigimu, V. Pranckietis klaidingai mano, kad opozicija jį labai palaiko.

Reikėjo pasirinkti – arba mes, kaip opozicija, palaikome Karbauskį, dvarponį, kuris viską nori diktuoti ir diriguoti, arba nepalaikome Karbauskio.

„Pranckietis pradeda įsivaizduoti, kad jis yra tinkamas Seimo pirmininkas ir opozicijai labai patrauklus. Nieko panašaus. Reikėjo pasirinkti – arba mes, kaip opozicija, palaikome Karbauskį, dvarponį, kuris viską nori diktuoti ir diriguoti, arba nepalaikome Karbauskio, tačiau Karbauskio nepalaikymas esamoje situacijoje nereiškia Pranckiečio palaikymo, ką jis klaidingai įsivaizduoja“, – teigė E. Gentvilas.

R. Karbauskiui laikas suprasti, kad pralaimėjo, tvirtina Liberalų frakcijos narys.

„Karbauskiui laikas pralošti vieną kartą ir pralošti taip, kad negalėtų sakyti, kaip vis dar iki šiol sako „aš čia labai gerai patikrinau, aš čia laimėjau“. Turi būti akivaizdu, kad jis pralaimėjo, bent tokios mano vidinės intencijos“, – teigė E. Gentvilas.

Parlamentaras pridūrė, kad kartu su liberalų lydere Viktorija Čmilyte-Nielsen siūlo sausio 19 d. surengti pirmalaikius rinkimus, nes nemato, kad „šitas Seimas, su griuvinėjančia dauguma būtų pajėgus rezultatyviai dirbti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eitu

Eitu portretas
Gentvilai atsibusk,kur tu vagie buvai 30 metų o lojį kaip katik gimęs, atsibusk apie ką tu kalbi ,kas liečia pranckieti tu teisus ,o likusi dalis tu konserliberastine prostitutė

Taip

Taip portretas
Akivaiždžiai matosi , nors Gentvilai patylėtum, eik geriau pupkę užsirūkyti.

Manau , net ne uostui

Manau , net ne uostui  portretas
UOSTAS VALSTYBĖS ĮMONĖ , taigi ,, išskalbti ,, pinigai yra mūsų visų - biudžeto . O dar stebimės kokios mažos pensijos ar minimalios algos ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių