Darbo partija kandidatu į Vilniaus merus kelia V. Uspaskichą

  • Teksto dydis:

Trečiadienį vykusiame Darbo partijos tarybos posėdyje buvo patvirtintas rinkimų šūkis ir kandidatai į savivaldybių tarybų narius bei merus, patvirtinta Darbo partijos rinkimų programa bei aptarti kiti einamieji klausimai.

Darbo partijos pirmininko pavaduotojas Vigilijus Jukna pristatė štabo ir ekspertų parengtą rinkimų programą, kvietė diskutuoti ir teikti siūlymus. Programos pagrindas - asmeninė atsakomybė už jos nuostatų vykdymą.

„Atsakau už savo žodžius“ - tokį rinkimų šūkį posėdžio metu vienbalsiai patvirtino Darbo partijos taryba. Šis šūkis Darbo partijos narius lydės į 2019 metų Savivaldybių tarybų rinkimus.

„Šitie rinkimai mums kaip niekada svarbūs. „Atsakau už savo žodžius“ - tai mūsų šūkis. Su juo eisime į priekį pristatydami žmonėms mūsų programą. Matydamas Jus visus, tvirtinamus kandidatus į merus ir savivaldybių tarybų narius, aš tikiu, kad po šių rinkimų Darbo partijos atstovų skaičius savivaldybėse bus didesnis nei šiandien“, - posėdžio metu kalbėjo Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas.

Darbo partija kels kandidatus į merus daugelyje savivaldybių, o Vilniaus miesto savivaldybėje - V. Uspaskichą.

Taip pat buvo patvirtinti ir kandidatų į savivaldybių tarybų narius sąrašai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

argi

argi portretas
protingas ,toki kvaili rusu snipa iskeltu?

drambliuko svajone

drambliuko svajone portretas
kas tik ta lietuva nenori isnaudoti,kada pagaliau atsibus valdzios vyrai,uztenka jums tu geru kaimynu kuriems nagai niesti per amzius

Viktorai jau pasenai del vairo ,seniai tu jau nuvairaves,

Viktorai jau pasenai del vairo ,seniai tu jau nuvairaves, portretas
visi seni zulikai vel nori postu,tada visi rusai suvaziuos i vilniu rusu sventes svesti su rusu veliava,pernai jau taip buvo ,kadriliu soko Viktoras su sfganais girti vidury dienos,uztenka mums tu ju isdievalkes mes turim ir savu serganciu ,jis sake daugiau i posta nebeis ,tai ka pinigu pritruko,ar maskvos pilipuko isakyma vigdys,pasaulio pabaiga,
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių