Rytų Anglijoje nužudytas sporto treneris iš Lietuvos

  • Teksto dydis:

Penktadienį Rytų Anglijoje esančiame Piterboro mieste įvykdyta žmogžudystė. Skelbiama, kad auka – lietuvis, vietos sporto klubo treneris.

Anot miesto spaudos, nusikaltimas įvykdytas apie 9.40 val. Tilton Court gatvėje, čia peiliu mirtinai sužalotas 20-30 metų vyras. Netrukus sulaikytas 37 metų įtariamasis.

Nusikaltimo vietoje dirbo gausios policijos pajėgos.

Piterboro lietuvių bendruomenės nariai portalui pranešė, kad nužudytasis – Dainius Kasiliauskis, mieste esančio sporto klubo treneris.

Socialiniuose tinkluose pilna užuojautų dėl šio vyro mirties. Vietos lietuviai planuoja savaitgalį centriniame miesto parke surengti atminimo akciją ir jos metu uždegti šimtus žvakių.

Policija šios versijos oficialiai dar nepatvirtino. Jos suvestinėse minima, kad Piterbore gyvenantis asmuo tokiu vardu ir pavarde šių metų pradžioje teistas už tyčinį didelės vertės svetimo turto sugadinimą.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/peterboroughe-nuzudytas-sporto-treneris-is-lietuvos



NAUJAUSI KOMENTARAI

Me

Me portretas
Treneris :D žvaigždė nuleido į zeme

Samanta

Samanta portretas
O gaila tegul ilsisi ramybei,juk negali nieko blogo sakyt apie mirusi zmogu,bet ir gerai apie ji nieko negalima pasakyti,banditas,pardavinejantis narkotikus apsimetes treneriu,graudu labiau skaityti kaip zmones nezinodami nieko sitaip puola rasyti koks jis nuostabus zmogus buvo,cia buvo laikas jam suskaiciuotas kada jam ateis pabaiga,vienu narkomanu maziau

Sorry

Sorry portretas
Vaizdas pasako daugiau nei bet kokie žodžiai. Ilsėkis ramybėje.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių