Londone BMW pavogęs lietuvis pražudė žmogų ir pabėgo

  • Teksto dydis:

Įprasta sakyti, kad mėgstamiausios Anglijos lietuvių automobilių markės yra „Audi“, „Mercedes“ ir BMW. Esą būtent šių automobilių vairuotojai neretai pristatomi „kelių ereliais“. Vienas toks „kelių erelis“ pakliuvo policijos pareigūnams už tai, kad lėkdamas dideliu greičiu pražudė nekaltą žmogų ir dar spruko iš įvykio vietos.

Rytų Londone, Ilforde gyvenęs 22-ejų Edvinas Pupkis šių metų spalio 5 d., vairuodamas BMW X5 automobilį, rėžėsi į kitą vairuotoją. „Peugeot 308“ vairavęs 65-erių taksi vairuotojas Norman Bullock po patirto smūgio, deja, neišgyveno. Nelaimės vietoje buvo užregistruota vyro mirtis.

Netrukus policijos pareigūnai išsiaiškino, kad į avariją pakliuvęs BMW automobilis – ką tik pavogtas. Likus valandai iki nelaimės, policijos pareigūnai sulaukė skambučio apie pavogtą automobilį.

Praėjus dar dviem dienoms, pareigūnai sulaikė ir avarijos kaltininką – lietuvį. Keistas sutapimas – lietuvis buvo sulaikytas dėl visai kitų priežasčių, tačiau sutikrinus visus duomenis, paaiškėjo, kad tai būtent jis sukėlė mirtiną avariją ir pabėgo iš įvykio vietos.

Gruodžio 11 d. lietuvis ir pats, galiausiai, prisipažino sukėlęs mirtimi pasibaigusią avariją.

Gruodžio 22 d. Basildono karūnos teisme lietuvis Edvinas Pupkis buvo nuteistas 2,5 metų nelaisvės. Jam taip pat ketverius metus bus draudžiama vairuoti.

Publikacijos originalas čia: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/bmw-pavoges-lietuvis-prazude-zmogu-ir-pabego



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tėvas

Tėvas portretas
Už žmogžudystę tiek mažai metų nelaisvės!?

Anonimas

Anonimas portretas
Tai visi "meningitai" gyvena Rytu Londone?

G

G portretas
Kaip greitai veikia anglų teisėsauga. O Apimtys ten kiek kitokios.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių