Zuokų skyrybų byla pasiekė teismą: A. Zuokienė nepasirodė

  • Teksto dydis:

Vilniaus apylinkės teisme atversta Vilniaus savivaldybės tarybos nario ir buvusio sostinės mero Artūro Zuoko ir jo žmonos Agnės Zuokienės skyrybų byla.

Kaip rašo portalas delfi.lt, čia sutartu laiku pasirodė tik politikas. 

Pasiteiravus, kodėl neatvyko jo sutuoktinė ir skyrybų iniciatorė Agnė, A. Zuokas teigė, kad tai nebūtina – visiškai pakanka ir jos advokatės.

Žinomos poros advokatai už uždarų durų tarėsi dėl santuokos nutraukimo, santuokoje įgyto milijoninio turto padalijimo, nepilnamečio vaiko gyvenamosios vietos nustatymo, išlaikymo jam priteisimo ir bendravimo tvarkos nustatymo.

Nors kalbos apie braškančią santuoką sklandė maždaug pusmetį, žinia apie poros sprendimą pasukti skirtingais keliais žiniasklaidą apskriejo birželio pradžioje. 

Pora kartu praleido daugiau nei 25 metus, turi tris vaikus.

Neseniai tarp besiskiriančių sutuoktinių kilo ir skandalas: iš šeimos namų buvo išgabenta apie 100 dėžių su įvairiais Jono Meko daiktais – žurnalais, knygomis, vaizdo įrašais.

Savivaldybei juos perdavė tarybos narė A. Zuokienė. Politikė tuomet pasidalino įtarimais, kad jos ir vyro valdomos įmonės ir asmeninėse patalpose rasti kai kurie daiktai galėjo būti skirti Jono Meko fondui (JMF).

Vėliau savivaldybė daiktus grąžino. Vilniaus savivaldybės administracijos direktorius Povilas Poderskis atsiprašė dėl skubotų savivaldybės veiksmų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramune

Ramune portretas
Jo dalintis dabar svarbiausia, Arturas voge , Agne "nieko nezinojo" , bet labai turbut nori dalintis Agnute! Agnes jus man slykscios, dvasios ubages, ir nepades tos keliones peskomis!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių