V. Siegel paskelbė, kad susižadėjo su L. Suodaičiu

  • Teksto dydis:

Žinoma socialinių tinklų nuomonės formuotoja Viktorija Siegel susižadėjo su savo išrinktuoju Laurynu Suodaičiu. Apie tai moteris pranešė savo instagrame.

„Būsima - ienė. Jaučiuosi beprotiškai laiminga ir aš pasakiau TAIP!!!!“ – instagrame parašė Viktorija ir pasidalijo savo ir mylimojo nuotrauka. 

26 metų Viktorija su mylimuoju trisdešimtmečiu tarptautinės kompanijos plėtros vadovu Laurynu kartu gyvena jau pusę metų.

„Instagram“ nuotr.

„Instagram“ nuotr.

Prieš tai V. Siegel ketverius metus draugavo su Danieliumi Bunkumi, tačiau pora nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Antradienį V. Siegel atšventė savo 26–ąjį gimtadienį. Ir nors pastarieji metai garsiai nuomonės formuotojai nebuvo lengvi – po ketverių metų draugystės teko išsiskirti su savo dukters Nikolės tėvu, sužadėtiniu D. Bunkumi, ji prarado vos įkurtą bendrą verslą, – drąsiai būtų galima sakyti, kad pernai sugalvotas noras pučiant gimtadienio žvakutes tikrai išsipildė.

Dabar Viktorija kaip niekada laiminga ir antradienio vakarą LNK laidoje „Bus visko“ atskleidė, kad pagaliau jaučia vidinę pilnatvę.

Laidoje Viktorija prisipažino, kad su Laurynu į šiuos santykius abu ėjo tvirtai apsisprendę ir, nors drauge gyvena dar tik pusę metų, jau kalba apie vestuves ir vaikus.

„Faktas, kad kalbame apie ateitį, mums jau norisi vestuvių ir vaikų, tačiau iš ankstesnių santykių pasimokiau, kad vyro geriau nespausti. Jis supranta, kad kiekvienos moters svajonė yra užsidėti tą baltą suknelę ir būti žmona, o ne sugyventine ar, kaip sakant, gyvenimo pakeleive. Žinau, kad kai Laurynas jaus, kad jau atėjo tas momentas, sugebės ne tik pasipiršti, bet ir nuvesti prie altoriaus“, – pasakojo Viktorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauno diena ,tapo prasto skoniu

kauno diena ,tapo prasto skoniu portretas
pletku rasymo dienrasciu.raso apie kazkokia eiline boba,pagyveno su vienu,susimete su kitu.Ot tai zemas jusu lygis,slamsto lygio rasliava.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Vyrai kiekvienai prost...tei kalba meilius žodžius lytinio akto metu

kaunietis

kaunietis portretas
kas jie tokie? KD geltonuoja
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių