V. Cololo iškeikusiam „2 Barų“ dalyviui Juozui gresia pašalinimas

  • Teksto dydis:

Panašu, kad vos prasidėjus TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ dalyviai pajuto kylančią įtampą. Praėjus vos kelioms dienoms nuo šou pradžios vienam projekto vaikinų – virėjo specialybę turinčiam Juozui – gresia pašalinimas.

Po vakarėlio ryte žadintas vaikinas į savo vadovą Vitalijų Cololo paleido keiksmų laviną, dėl to jam buvo parodyta geltona kortelė.

Antradienio vakarą televizijos žiūrovai išvys antrąjį šios vasaros „2 Barų“ dienoraštį. Jame – akibrokštas, kurio šou istorijoje dar nebuvo.

V. Cololo juoda spalva pažymėtos velnių komandos narys Juozas atrankose pasirodė linksmas ir nuoširdus vaikinas. Tačiau paslysti gali visi – po triukšmingo vakarėlio kietai užmigusį vaikiną dainomis bandęs žadinti komandos kapitonas V. Cololo sulaukė keiksmažodžių lavinos.

Iš pradžių linksmai nusiteikęs V. Cololo surimtėjo ir paprašė Juozą susitvardyti. Už tokį komandos vadovo negerbimą Juozui skirtas griežčiausias įspėjimas – parodyta geltona kortelė. Jei Juozas gaus antrą geltoną kortelę, jam teks palikti realybės šou.

„Po Juozo žodžių, aš turėjau teisę įsižeisti ir kaip vyras, ir kaip komandos vadovas. Manau, Juozui skirta bausmė teisinga, o savo klaidas reikia atpirkti“, – įvykį komentavo V. Cololo.

„Man emocijos išsprūdo. Su baime laukiau susirinkimo. Ir, pasirodo, ne veltui“, – apie savo poelgį sakė Juozas.

Dienoraščio žiūrovai išvys ir kitas bendro dalyvių gyvenimo detales – bręstančią įtampą tarp Irmanto ir komandos vadovą įžeidusio Juozo, Medos ir Martin įsižiebusią tarpusavio simpatiją, dalyvių pramogas baseine ir išryškėjusį šou lyderį – linksmuolį Kristupą.

Kodėl Juozas V. Cololo palydėjo keiksmų lavina? Ar geltoną kortelę gavęs dalyvis atsiprašė savo komandos vadovo? Kokius jausmus vienas kitam jaučia Martin ir Meda?

„2 Barai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. ir sekmadieniais 19.30 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių