Trakų pilyje – anšlaginis „Daddy Was A Milkman“ koncertas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą pilnutėlėje Trakų pilyje koncertavusio „Daddy Was A Milkman“ laukė gausi palaikymo komanda – visi bilietai į šį pasirodymą buvo išpirkti prieš keturias savaites.

Minia okupavo Trakų pilies kiemą. Susidomėjimas viršijo visus lūkesčius, nes tai vienintelis „Daddy Was A Milkman“ solo koncertas šią vasarą.

Atlikėjas patvirtino, kad pirmąją žiemos dieną surengs didžiausią koncertą karjeroje. Metų proveržio ir Metų elektronikos apdovanojimus „M.A.M.A.“ ceremonijoje laimėjęs „Daddy Was A Milkman“ gruodžio 1-ąją įspūdingą koncertą surengs „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje.

„Tai bus didžiausias mano koncertas. Džiaugiuosi, kad šį kartą galiu pakviesti visus, kuriems neliko bilietų į mano pasirodymą Trakuose ar ankstesnius mano koncertus“, – sako „Daddy Was A Milkman“ pseudonimu prisistatantis atlikėjas Ignas Pociūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nezinau kas ten ko atejo pazet bet man koncertas patiko, tik tas pusantros valandos laukimas buvo zudantis. As tik nesuprantu tu komentatoriu kurie apie apranga komentuoja jums kas ten madu sau ar konsas!?

Anonimas

Anonimas portretas
Koncertas tragedija,laukem 1,5 val kol atejo atlikejas!Nei labas nei viso gero!WTF kas per persona?nei selas nei Jazzu tokiu kliurku nedaro,o cia tik pradejas dainuot ....Jokios pagarbos ziurovui!Nuobodu buvo baisiai,gaila zmoniu kurie su vaikais buvo ir lauke tiek laiko ir pinigu,o organizatoriai bent kedes galejo pastatyt nes tikrai nei vieno sokancio nebuvo...

ATSILIEPIMAS

ATSILIEPIMAS portretas
Gaila, bet nusivyliau... Be kelių (na maks 4 dainų) koncertas buvo nuobodus, apie dj apsildyma (kokios 1.5 valandos isvis nekalbu, nes tiek laukti jau tikrai atsibosta). Tiesiog dainų monotonija. Buvo neblogų vietų, buvo stebinanti daina (mamoms, vaikams - kitas braižas). Bet bendrai nevertas pinigų koncertas, kad ir kaip norėčiau palaikyti, bet manau objektyviai sakau, kad dar reikia paauginti, atrasti save. Panaši stilistika į užsienio atlikėjus kelis, bet iki jų lygio dar toli. Taip pat sceninis įvaizdis reikalingas geresnis (paties atlikėjo ir back vokalisčių apranga neatitinka bendro jausmo - pasimokykite iš Linkytės ar kitų, brangiai nekainuos). Deja, kol nebus naujų, įdomesnių dainų paklausysiu tik per radiją, bet šiaip šaunu, kad LT turim tokių kuriančių žmonių:)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių