„The Roop“ lyderis V. Valiukevičius: mes praradome viską

  • Teksto dydis:

Kiekvienas turime savo karantino istoriją. Vienų ji susijusi su daugiau namuose praleisto laiko, kitiems šis laikotarpis atidengė asmeninių santykių skaudulius. Tretiems pandemija atidėjo jų svajones.

Šį antradienio vakarą 20 val. LNK laidoje „Bus visko“ – interviu su grupės „The Roop“ lyderiu Vaidotu Valiukevičiumi, šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos nugalėtoju bei žmogumi, kuriam daug kas, pradedant Lietuvos žmonėmis ir baigiant pasaulio medijų gigantais, prognozavo spindinčią sėkmę didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Deja, kartu su koronaviruso atėjimu į Europą, buvo nutraukta ne tik „Eurovizija“, bet ir visi Vaidoto koncertai.

„Buvo suplanuota labai daug koncertų. Dabar net kalendoriuje trinu, iššoka pranešimas, šiandien turėjome būti Londone, – išbraukiame. Ir tas suvokimas, kad prarandi viską. Viską. Tave žino, bet kas iš to? Jei negali suteikti kažko mainais į duoną? Finansų aš net nenoriu dabar skaičiuoti, yra vadyba suskaičiavusi, kiek mes praradome. Mes praradome viską. Kitiems būna, kad nuo atlyginimo nuėmė  20 ar 30 procentų, tai mes prie tos grupės žmonių, kurie praradome darbą. Ką čia skaičiuoti. Nulis“, – kalbės V. Valiukevičius.

Mes praradome viską. Kitiems būna, kad nuo atlyginimo nuėmė  20 ar 30 procentų, tai mes prie tos grupės žmonių, kurie praradome darbą. Ką čia skaičiuoti. Nulis.

Aplankius finansinei sėkmei, žmogaus galvoje pradeda suktis įvairiausi planai, kažkada sukurtos svajonės, kurias norėtum įgyvendinti. Paklausus, ką Vaidotas planavo nuveikti, kuomet koncertai pasipylė lyg iš gausybės rago, vyras bus atviras: net ir po to, kai buvo pradėtas liaupsinti visų, nepametė sveiko požiūrio į materialius dalykus.

„Nesakyčiau, kad man reikia daug. Gal buities pagražinimas buvo mano planuose. Kadangi mūsų sena mašina jau sugedo galutinai, galvojau apie paprastą praktišką automobilį. Bet pagalvosiu dar. Niekada negyvenau prabangos gyvenimo ir jo specialiai nesiekiau. Man prabanga lygu ne švaistymasis pinigais, bet poreikių patenkinimas išliekant nepersisotinusiu. Nes kai žmogus persisotina viskuo, prasideda problemos. Man patinka skanus maistas, bet aš jį gaminu pats, skani kava, ramus vaizdas pro langą, žinojimas, kad neskauda susimokėti pinigus už komunalinius. Kad jei tu nori kažkur nuvykti, ramiai pabūti, gali sau tai leisti, kad turi kažkokį kapšelį atsargos. O didžiausių vilų ar auksinių kambarių – neturiu tokio noro“, – pasakos Vaidotas.

Jis prisipažins, kad jo gyvenimas primena amerikietiškus kalnelius. Tačiau, net ir esant tokiai situacijai, garsus vyras nenuleidžia rankų, ir dalinasi savo raktu į gerą savijautą. „Reikia eiti vaikščioti, bėgioti, kad tavo kūnas judėtų. Jei bijai išeiti į lauką net su kauke, daryk pritūpimus namie, atsispaudimus. Yra visokių video internete. Susirask juos. Nuotoliniu būdu daryk kitas veiklas, kurios tave įtrauks į kažkokį naują ratą žmonių. Aš pats, paskelbus karantiną, tęsiu anglų kalbos pamokas internetu. Ir tai mane labai išjudina. Jei užsidarei namuose, neprivalai vien skrolinti žinias ir verkti, kad kas nors vėl blogo nutiko. Toliau tęsk savo mokslus, veiklas“, – sako atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orus Pencininkas

Orus Pencininkas portretas
Kaimiete kiek užsidirba tiek ir gauni.

taip tau

taip tau portretas
ir reikia siknini,eik dirbti,ubage dvasios.

G

G portretas
Kokios problemos, matyt nežino žmones kas yra problemos. Čia tik niekam neaktuali emocine tryda
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių