Kurį laiką poruojami I. Stonkuvienė ir V. Bareikis kartu išvyko į kelionę

  • Teksto dydis:

Šiais metais apie skyrybas su antrosiomis pusėmis paskelbę Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis jau kurį laiką poruojami. 

Laidų vedėja ir muzikantas socialiniuose tinkluose dabar dalijasi kadrais iš bendros kelionės Vokietijoje.

„Prasideda dešimties dienų atostogos. Vykstu į Los Andželą“, – viename įrašų kalbėjo V. Bareikis. Kaip galima matyti vaizdo įrašuose, dainininkui kompaniją palaiko ne tik I. Stonkuvienė, bet ir jo sūnus.

Su antrosiomis pusėmis šiemet išsiskyrusi I. Stonkuvienė ir V. Bareikis vis dažniau pastebimi kartu. Praėjusią savaitę Kaune vykusio V. Bareikio koncerto klausėsi ne tik gerbėjai, bet ir I. Stonkuvienė. 

Indrė Stonkuvienė/T. Biliūno (Fotobanko nuotr.)

Primename, kad žinia apie I. Stonkuvienės ir humoristo bei laidų vedėjo Manto Stonkaus skyrybas buvo patvirtinta birželio mėnesį. 

„Jau keli mėnesiai, aišku, jog mes su Indre nebegyvename kartu. Ir čia yra mūsų pasirinkimas ir mūsų teisė gyventi taip, kaip mes norime ir neturime niekam aiškinti, kas, kaip ir kodėl“, – apie tarpusavio santykių nesklandumus socialiniame tinkle tuomet prabilo aktorius M. Stonkus.  

V. Bareikis žinią, kad jau pusmetį nebegyvena su žmona Jurga Šeduikyte, paskelbė gruodžio viduryje. 

Vidas Bareikis/T. Biliūno (Fotobanko nuotr.)

„Laiškas nuo Jurgos ir Vido. Taip jau nutiko, kad pusę metų jau gyvename atskirai ir, po bandymų likti kartu, visgi supratome, kad konstruktyviau, pagarbiau ir – kas svarbiausia – sąžiningiau mūsų sūnaus Ado atžvilgiu bendrausime perėję į kitokią bendravimo formą. Šiuo atveju tai yra pasukimas skirtingomis kryptimis. Mūsų keliai vis vien susisies dėl mylimo vaiko bei dėl abipusės pagarbos, kuri lydėjo mus visus bendrus dešimt gyvenimo metų ir lydės toliau. Šis išsiskyrimas yra apie dviejų kuriančių žmonių skirtingumą ir norą vienas kito neužgožti, bet kaip tik – palaikyti ir gerbti. Vienas kitam linkime kuo gražesnės ateities ir palaikome vienas kitą kuo tik galime. Tai yra privatus mūsų reikalas, todėl jį privačiai norėtume ir užbaigti: būtume dėkingi, jeigu susilaikytumėte nuo tolimesnių interpretacijų“, – socialiniuose tinkluose rašė J. Šeduikytė ir V. Bareikis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Papukai

Papukai  portretas
Tikrai labai grąžūs papukai, tokių norėčiau paragaut, pauostyt ir palaižyt.

A. M.

A. M.  portretas
O ar nepagalvojat, kad vaikai tėvą turi? Juokinga skaityt tokius komentarus. Išsiskyrė, tai dabar turi moteris tik su vaikais sedėt, ot pokštininkė. Yra laikas, kai tėvas būna su vaikais ir, kai motina.

ALGIS

ALGIS portretas
BELIEKA STONKUI SUGULT SU BAREIKIENE IR BUS ATVEJIS VIENAS PRIE VIENO KAIP LANDZBERGIS [TATA] SU SAKALU .
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių