M. Stonkus pasisakė viešai: mes su Indre nebegyvename kartu

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu viešojoje erdvėje pabiro žinomų žmonių skyrybų ar santykių su antrosiomis pusėmis krizių. Tokią kompaniją, deja, papildė ir Mantas bei Indrė Stonkai.

„Jau keli mėnesiai, aišku, jog mes su Indre nebegyvename kartu. Ir čia yra mūsų pasirinkimas ir mūsų teisė gyventi taip, kaip mes norime ir neturime niekam aiškinti, kas, kaip ir kodėl“, – apie tarpusavio santykių nesklandumus socialiniame tinkle prabilo aktorius M. Stonkus. 

Jis visuomenės ir žurnalistų prašė daugiau privatumo. „Mes esame suaugę žmonės, mylintys tėvai ir geri draugai, ir mes visada būsime – Stonkai, nesvarbu, po vienu stogu, ar atskirai. Aš ne krepšininkas, o Indrė ne Stonkė ir mūsų skalbiniai džiovinami džiovyklėje“, – aiškino M. Stonkus.

Pora susituokė prieš aštuonerius metus, augina du vaikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Izvalga

Izvalga portretas
Manau Stonkui truko kantrybe , kad vaikai auga be mamos , o namie mazai žmonos , turbut Indrei svarbiau buti Lietuvos žvaigžde ir karjera , o seimos ir žmonos pareigos ir rolės ne jai .

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Labai jau pyko p.Mantas,kai kažkas kažką parašė- tiesą apie šeimą.O ką reiškia tatuiruotės su svarbiais ženklais? Labai jau greit prapuolė ypatingi jausmai, bet kodėl turi kentėti vaikai, ne jūs ponai Stonkai, bet vaikai, kas galvoja apie juos?

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Labai jau pyko p.Mantas,kai kažkas kažką parašė- tiesą apie šše
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių