Po „Žalgirio“ nesėkmių nerimsta internautų aistros: rūbinėje trūksta E. Dragūno

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiriui“ pratęsus pralaimėjimų seriją Eurolygoje ir neatsilaikius prieš Belgrado „Crvena Zvezda“, internete vienas po kito plinta memai. Juose su humoru internautai siūlo sprendimus, kaip pagerinti krepšininkų žaidimą. Daugelyje memų dominuoja skandalingasis atlikėjas Egidijus Dragūnas-SEL.

Viename iš memų matyti, kaip Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius treneriui Dariui Maskoliūnui skundžiasi: „Nebežinau, kaip vyrus motyvuoti“. Ir priduria: „Reikia Sel'ui skambinti.“ Susiradus atlikėjo telefono numerį ir jam paskambinus, šis neva nepraleidžia progos pamokyti žalgiriečių rūbinėje.

„Ė, ant ko pyksti? Ant savęs, bl**, pyksti?“, – meme dėsto Sel'as.

Kitame meme matyti, kaip pačiam atlikėjui po žalgiriečių nesėkmės neišlaiko kantrybė. Jis neva kviečiasi taksi: „Nuvežkit iki „Žalgirio“ rūbinės, reikia pašnekėt su vyrais“.

„Štai tada žalgiriečiai pradėtų žaisti geriau. Egidijus juos tikrai motyvuotų“, – rašė internautas po dar vienu memu, kuriame matyti, kaip po žalgiriečių rūbinę vaikšto atlikėjas.

„Būtų tikras autoritetas“, – vienoje socialinių tinklų grupėje juokais leipo Dainius. „Tada visi tritaškius svaidytų“, – antrino Antanas.

Primename, kad praėjusį savaitgalį atlikėjas E. Dragūnas, įsiveržęs į rūbinę, skambiais keiksmažodžiais išplūdo kovotoją Arnoldą Misiūną. Atlikėjas užsiliepsnojo po šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje vykusios bušido kovos, kai lietuvis A. Misiūnas susirėmė su ukrainiečiu Ivanu Cybulskiu.

Vaizdo įraše, kuris pasklido po internetą, matyti, kaip A. Misiūnas neramiai vaikšto po rūbinę, dar keli asmenys bando raminti įsisiautėjusį E. Dragūną. Iš šono žiūrint atrodo, kad kovotojas vos laikosi už keiksmus neužvoždamas Sel'ui. Iš pradžių E. Dragūnas lyg atsiprašo Arnoldo ir pasako, kad šis nepyktų.

Tada pašalinis asmuo paklausia Sel'o, kada jį pamatys ringe, tad dar tarsi juokaudamas šis nusikeikdamas atsakė, kad jį pirmą ringe „išjungs“.

Tuomet Sel'as pristoja prie kovą pralaimėjusio kovotojo ir pradeda kelias minutes besitęsiantį monologą, kuriame netrūksta keiksmažodžių. „Ko tu pyksti? Ant savęs pyksti, b***?“, – tokiais žodžiais Sel'as kreipėsi į A. Misiūną. Šis rankos gestu parodė, kad atlikėjas atsikabintų ir pridūrė, kad E. Dragūnas yra apkvaitęs. Tokie žodžiai ypač suerzino atlikėją ir šis pradėjo plūsti kovotoją. „Ką tu kalbi, b***? Aš čia grįšiu ir tave, draugeli, čia išp***, tave išvolios per šitas grindis. Aš tave apmyšiu ir tave išvynios per šias grindis. Supratai mane, ar ne? Ką man b***, s***, man dar pasakysi? Tave išp*** na*** į šikną, jei tu man dar kažką pasakysi. Kaip tu man drįsti, pyd***, taip man kalbėti? Aš autoritetas esu. Aš čia grįšiu, tai tu man b*** čiulpsi. Supratai mane, na***?“, – garsiai kalbėjo Sel'as.

Po šių žodžių jis pradėjo dar labiau keiktis ir rėkti, o rūbinėje buvę asmenys ramino tiek E. Dragūną, tiek A. Misiūną, kuris matėsi buvo gerokai susinervinęs ir vaikštinėjo aplink. Vienas vyras bandė Sel'ą išvesti, bet šis dar besikeikdamas sugrįžo ir rėžė kovotojui. „Palik mane. Aš jam noriu paaiškinti, – atlikėjas nurodė jį laikiusiam vyrui ir vėl kreipėsi į A. Misiūną. – Tu nedrįsk klysti na*** klysti, kur tau nereikia. Supratai, bl***? Aš tau bl*** viską atiduočiau, galvą už tave, o tu, su***, man sakai tokius žodžius. Tu bl***, galvok galvą bl***. Tau šiandien pasisekė. Man šiandien gaila tave pi***. Supratai?“.

Galiausiai E. Dragūnas buvo išvestas iš kovotojo rūbinės. 

Portalas taip pat skelbė, kad ketvirtadienį „Žalgiris“ sužaidė antras pagal nerezultatyvumą sezono rungtynes ir Belgrado „Crvena Zvezda“ nusileido 59:61.

„Esame tokioje duobėje, kad išlipti bus sunku, – teigė krepšininkas Marius Grigonis. – Turėtume labai apversti savo mąstyseną ir žaidimą.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egidijus

Egidijus portretas
Susimatom rūbinėj

Gerbejai,Eidami i jo

 Gerbejai,Eidami i jo portretas
Koncerta,nepamirskite prezervatyvu,girdejote ka zadejo

LT

LT portretas
Kauna diena jau nusirito iki tokio lygio,kad spauzdintu toki slamsta ir cia miesto laikrastis skaitosi
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių