Persileidimo skausmą patyrusi I. Zasimauskaitė: pagalvoji, kad turbūt esi kalta dėl to, kas nutiko

  • Teksto dydis:

Atlikėjai Ievai Zasimauskaitei, 2021 m. vasarą ištekėjusiai už vaišnavų vienuolio, dvasinio mokytojo Simo Grabausko, sklandančios kalbos apie tai, kad ji laukiasi, nėra malonios. Ir ne be pagrindo. 

Žurnalui „Stilius“ Ieva prisipažino, jog neseniai teko išgyventi persileidimą. „Moterys neretai susiduria su persileidimais, baime, kad jie gali pasikartoti. Mūsų šeimoje prieš pusę metų irgi įvyko ši nelaimė. Nors viskas praėjo, iki šiol graudinuosi“, – prisipažino Ieva.

Žinoma moteris pastebėjo, kad visuomenės reakcija į persileidimą patyrusią moterį, kaip ir į sergantį depresija,  nėra maloni. Pasak atlikėjos, aplinkiniai linkę kaltinti patį žmogų. „Tada pagalvoji, kad turbūt esi kalta dėl to, kas nutiko. Tik po kurio laiko supranti, kad tai visai su tavimi nesusiję. Šiuo klausimu man taip pat padėjo terapija“, – sakė I. Zasimauskaitė.

Primename, kad 2018 m. Lietuvą „Eurovizijoje“ atstovavusi dainininkė neslėpė nuo visuomenės, kad jai teko ir anksčiau patirti sunkių būsenų. „Man dar nėra trisdešimt, bet aš pragyvenau įvairiausių dalykų: nuo depresijos iki panikos atakų ar skyrybų“, –  praėjusį  rudenį pasakojo Ieva laidoje „Sveikas rytojus“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pilietis

pilietis portretas
už ką puolate šią gražią moterį ką ji jums blogą padarė kokie kvaili ir žiaurus komentarai iš kur tiek pykčio pas jūsų geriau visai nerasykit jei nieko gražaus nėra jūsų pačių viduje

Natūralu

Natūralu portretas
Nu jei Gražulis verkė per LNK dėl meilės istorių,nusidėjimų,tai ko jau moteriai nepasiguosti,nepareikalauti užuojautos.

vergo mentalitetas

vergo mentalitetas portretas
Kalta, nes durna, kaltinant moteris dėl persileidimo, nepastojimo ir aplamai kad esi motertis - vergo mentalitetas ir vergai negali būti protingi.
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių