Permainos M. Kvietkutės gyvenime: persikėlė pas mylimąjį prie jūros

  • Teksto dydis:

Jau kuris laikas Monikos Kvietkutės niekas nemato Šiauliuose. Nemato ir Vilniuje. Buvusi milijonieriaus Andriaus Šedžiaus sutuoktinė Monika dabar gyvena Palangoje su nauju mylimuoju Nerijumi. Moteris su juo susipažino karantino metu – vyras ją užkalbino internete.

„Keisčiausias dalykas, kad aš nesu niekam atsakiusi socialiniuose tinkluose. Nekalbu apie mandagų atsakymą, kad, ačiū, malonu, bet vystyti ilgesnį pokalbį, kuris rutuliotųsi iki susitikimo – nėra to buvę. Tikriausiai, viskas įvyko dėl karantino“, – šypsosi M. Kvietkutė.

Paprašyta išvardyti bent tris dalykus, dėl kurių žavisi mylimuoju, Monika juokiasi: jis negeria, nerūko ir dirba. „Iš tikrųjų labai sunku apibrėžti, dėl kokių savybių myli žmogų. Dažnai myli už visumą, kaip tu jautiesi šalia to žmogaus, o visa kita yra tik detalės, kurias apšlifuoji. Man tiesiog gera būti šalia to žmogaus“, – priduria. 

Palangoje Nerijus gyvena ir verslauja. Monika atsikraustė pas mylimąjį, kad daugiau laiko praleistų kartu.

„Čia labai faina, bet nenorėčiau visą laiką čia gyventi. Man šiek tiek per ramu, trūksta veiklos, ko tikrai netrūko sostinėje. Bet dabar yra toks laikas, kurį priimu ir juo mėgaujuosi“, – apie gyvenimą kurorte, prie jūros, kalba M. Kvietkute.

Monikai ne kartą teko pajausti, ką reiškia skyrybos. Todėl šiuos santykius dainininkė labai saugo. Moteris įsitikinusi, kad judviejų santykiai labai rimti, pora jau spėjo kartu pakeliauti po Šri Lanką.

Visa M. Kvietkutės meilės istorija ir gyvenimas Palangoje – šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., laidoje KK2 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimelis

Klausimelis portretas
Kas ta kvietkute? Skalbeja?

Klausimas

Klausimas portretas
Kas ji tokia? .....gal kas galit pasakyti?

Ką gali žinot ...

Ką gali žinot ... portretas
Ji - visa pasiturbinus . Jis - visas tatuiruotėse paskendęs. Gal tikrai "atitiko kirvis kotą ".....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių