A. Jagelavičiūtė: pasirodo, mane dar galima nustebinti!

  • Teksto dydis:

Agnė Jagelavičiūtė neteko žado.

Jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK eteryje prasideda naujas projektas „Šiandien. Po metų“.

Ar išdrįstumėte per metus užsibrėžti tikslą ir pasiekti didžiausią savo gyvenimo svajonę? Projekto dalyviai tai pabandė padaryti. Tik ar visiems pavyko?

Ukrainietis Denisas užsispyręs, jis mano, jog privalai mokėti tos šalies, kurioje gyveni, kalbą. Vyras puikiai kalba net penkiomis kalbomis. Lietuvoje jis jau antri metai, o moka vos kelis lietuviškus žodžius, tad pažadėjo sau ir aplinkiniams, jog per metus išmoks kalbėti lietuviškai. O šis projektas bus labai didelė motyvacija kuo greičiau tai padaryti.

Laidos vedėja A. Jagelavičiūtė Denisui negailėjo pagyrų: „Man atrodo, kad tai yra labai didžiulė pagarba šaliai, kai išmoksti jos kalbą, ir manau, kad jūs esate nuostabus pavyzdys!“

Kita projekto dalyvė 45 metų Asta dar nė karto nebuvo apsivilkusi vestuvinės suknelės. Išsigąsdavusi prarasti savo laisvę, laidos herojė vis pabėgdavo. Išgirdusi dalyvės pažadą, A. Jagelavičiūtė neteko žado: „Vau! Va čia tai rimtai! Yra tiktai planas ištekėt, net nėra žmogaus?! Čia toks rimtai planas!“ Pabėgusia nuotaka save vadinanti Asta pažada, kad pagaliau ištars lemtingąjį „Taip“. Per metus laiko ji svajoja ne tik susirasti mylimąjį, bet ir už jo ištekėti. Ar Astai pavyks, o gal ji ir vėl išsigąs?

Bene žaviausia laidos herojė – 84 metų močiutė Staselė. Ji įrodė, jog amžius svajonės išsipildymui reikšmės visiškai neturi. Jei vaikystėje svajojai skraidyti, kodėl gi nepabandžius to dabar? Ar pavyko Staselei iššokti su parašiutu? Moteris prasitarė, kad apie savo dalyvavimą projekte slėpė net nuo pačių artimiausių. „Aš nusprendžiau nieko jiems nesakyti. Staigmeną jiems padaryti“, – dabar jau atvirauja moteris. Įgyvendinti savo svajonę Staselei padėjo radijo laidų vedėja Simona Albavičiūtė-Bandita. Ji žavisi senolės sumanymu ir ragina dažniau bendrauti su savo močiutėmis: „Močiutės tokios pačios kaip mes, tik tiek, kad joms yra daugiau metų.“

Projekto unikalumu žavėjosi laidos vedėja A. Jagelavičiūtė: „Mūsų projektas stebuklingas – įžengę pro šias duris, žmonės duoda pažadą, ir mes pamatome jų rezultatą iškart. Pasirodo, mane dar galima nustebinti.“

Kaip žada projekto kūrėjai, vienos istorijos privers nusišypsoti, kitos – nubraukti ašarą, bet nė viena nepaliks abejingų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daiva

Daiva portretas
Žiūrėjau buvo labai neįdomu..

LAIDA - NYKI IR NEIDOMI

LAIDA - NYKI IR NEIDOMI portretas
Kazkoks laiko tempimas ...

IR TAMSTELE NUSTEBINAI TAUTA

IR TAMSTELE NUSTEBINAI TAUTA portretas
Po saves "grazinimo" proceduru , tapai neatpazystMa - ne Jagelaviciute. Tevai , paprastai , dziaugiasi savo vaikuose matydami gimines paveldimus bruozus. O stai trenke i galva vistai, IR PERSIDIRBO JI I KAZKA NEPAZYSTAMA !... Galvot reikia , GALVOT !!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių