J. Timberlake su žmona J. Biel susilaukė berniuko

  • Teksto dydis:

Dainininkas Justinas Timberlake`as (Džastinas Timberleikas) ir jo žmona aktorė Jessica Biel (Džesika Bil) šeštadienį susilaukė pirmagimio – sūnaus, kurį pavadino Silasu Randalliu (Sailasu Randaliu).

34 metų J.Timberlake`as yra apimtas „ekstazės“, rašė žurnalas „People“ ir pridūrė, jog motina ir naujagimis jaučiasi gerai.

„Mano nuostabusis sūnus ir jo gražioji žmona padovanojo mums pačią brangiausią dovaną pasaulyje!“, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašė J. Timberlake`o motina Lynn Harless (Lin Harles).

„Silasas Randallas Timberlake`as! Pavadintas pagal mano tėvą ir sūnų! Gyvenimas yra gražus ir mes negalime būti laimingesni! Telaimina jus visus Dievas ir dėkoju už visus sveikinimus!“, - rašė ji.

J.Timberlake`as nutraukė mėnesį sklandžiusias spėliones apie kūdikį ir per savo 34-ąjį gimtadienį sausio pabaigoje patvirtino, kad taps tėčiu.

Aktorė J.Biel, kurią išgarsino Jungtinių Valstijų televizijos serialas „7-asis dangus“ („7th Heaven“), susitikinėti su buvusiu vaikinų grupės „N`Sync“ lyderiu J. Timberlake`u pradėjo 2007 metais, kai jis pradėjo sėkmingą solinę karjerą.

Pora susituokė 2012 metais per prabangią ceremoniją Italijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių