Išgraviruota dovana – prasmingesnė

Gal kažkam išgraviruoti daiktai ir nekelia jokių emocijų. Vis tik didžioji dauguma žmonių tai vertina palankiai. Priežasties toli ieškoti nereikia – ant dovanos išgraviruotas žmogaus vardas, jo inicialai, datos ar gražūs žodžiai suteikia jai gilią prasmę. Ji amžiams tampa gražiausiu prisiminimu. 

Salone „Tarp gėlių“ kliento pageidavimu specialistas rankomis graviruoja ant grūdinto stiklo, metalo, medžio (išdegina), sidabru purkštų įprastų ir pačių netikėčiausių daiktų. Ne tik trumpus tekstus, bet ir eilėraščius.

Prasminga išgraviruoti ne tik artimiems žmonėms, kolegoms ar verslo partneriams parinktas dovanas, bet ir įvairiausius prizus (tarkime, teikiamus sporto estafečių ar protų mūšių nugalėtojams), šventinio stalo puošmenas (pavyzdžiui, jaunavedžiams ar net kiekvienam puotos svečiui skirtas taures), suvenyrus, netgi įvaizdžio aksesuarus (pavyzdžiui, piršlybų proga mylimojo dovanotą koljė).

Graviruoti daiktai pagyvina interjerą, o svarbiausia – primena gražiausias gyvenimo akimirkas. Kaip supratote, graviravimas – puikus sprendimas galvojant apie išskirtinę dovaną.     

Dovanų ir originalių gėlių puokščių galite įsigyti salonuose "Tarp gėlių" (Savanorių pr. 319 A (prieš p/c RIMI, tel.: 312233)  ir Savanorių pr. 72 (prieš p/c IKI, tel.: 208847) ir internetinėje parduotuvėje www.tarpgeliu.lt.


Šiame straipsnyje: tarp gėliųdovanosgraviravimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių