Festivalį traukinyje dalysis Vilnius ir Kaunas

Vakar Vilniuje prasidėjusį miesto muzikos festivalį "Vilnius Music Week 2012" kauniečiai gali pasiekti ypatinga transporto priemone – muzikiniu traukiniu.

Traukinyje – vakarėlio nuotaika

Pirmieji muzikinį traukinio vagoną vakar išbandė žurnalistai. Pakeliui į Vilnių festivalio atmosferą kūrė didžėjų ir prodiuserių duetas "M&D Substance" su vokaliste Justify ir perkusininkas Donny Drumz. Duetas "Gerai Gerai ir Miss Sheep" traukinyje pristatė naują sceninę aprangą, kurią kūrė dizaineris Robertas Kalinkinas. Įvaizdį patobulinti kelyje pasišovė stilistas Valerijus Gigevičius. Jis pripažino, kad traukinyje modeliuoti šukuosenos iki šiol dar neteko.

Dovilė Filmanavičiūtė, geriau žinoma Miss Sheep slapyvardžiu, negalėjo atsidžiaugti nauja ekstravagantiška šukuosena svarstydama, kad su ja galės pasirodyti tiek koncerte, tiek darbe.

Ir į priekį, ir atgal

Nuo penktadienio iki sekmadienio iš Kauno į Vilnių ir atgal vykstančiame traukinyje įrengtas specialus festivalio vagonas, kuriame gyvai skambės festivalio dalyvių muzika. Į ypatingąjį vagoną kauniečiai turi galimybę patekti laimėję specialius konkursus kavinėse "Coffee Inn", festivalio paskyroje feisbuke (www.facebook.com/MusicWeek2012) ir per radijo stotį "Radiocentras".

Traukiniai su specialiaisiais vagonais iš Kauno vyksta kasdien nuo penktadienio iki sekmadienio 12.07 val. Taip pat vakarais kauniečiai su muzika gali iš sostinės grįžti namo muzikiniu vagonu. Iš Vilniaus traukinys išvyksta 19.40 val.

Miestas pasineria į muziką

Pirmą kartą sostinėje vykstantis festivalis vakar vakare prasidėjo koncertais menų fabrike "Loftas". Kitomis dienomis įvairūs su muzika susiję renginiai vyks didžiojoje Vilniaus centro dalyje, o koncentruosis Gedimino prospekte. Atlikėjų pasirodymus bus galima stebėti muzikos klubuose "Loftas", "Tamsta", "Soul Box", taip pat atvirose erdvėse: Lukiškių aikštėje, Nacionalinio dramos teatro nišoje, V.Kudirkos ir Katedros aikštėse.

Festivalyje "Vilnius Music Week 2012" – ne tik muzikos koncertai, bet ir seminarai įvairiomis su muzikos vadyba susijusiomis temomis. Jie vyks kino teatre "Pasaka".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių