E. Sheerano koncertus Kaune apšildys „The Roop“: didelė garbė lipti ant tos pačios scenos

  • Teksto dydis:

Jau kitą savaitgalį į Kauną suvažiuos apie 100 tūkstančių žmonių. Dvi dienas Kauno S. Dariaus ir S. Girėno stadione koncertuos pasaulinė žvaigždė Edas Sheeranas. Jį apšildys ir dar viena britų žvaigždė – Calumas Scottas. O lietuvišką akcentą dovanos pačios Edo Sheerano komandos išrinkta grupė „The Roop“. Kaip į šią žinią reagavo lietuvių atlikėjai?

– Iki didžiojo šou liko mažiau negu dvi savaitės. E. Sheerano komanda pasirinko būtent jūsų grupę. Ar ilgai truko tas procesas, kaip vyko pati atranka? 

– Visos atrankos, kaip vyko vidinis procesas, mes nežinome. Tiktai žinome, kad apie mėnesį ar porą truko susirašinėjimas, žiūrėjimas, ar viskas mums pavyks ir techniškai, ir vizualiai, tad labai džiaugiamės šituo sprendimu, tikrai esame labai laimingi. Didelė garbė lipti ant tos pačios scenos, ant Ed Sheeran scenos. Aš manau, kad mus pasirinko todėl, kad vis dėlto, kiek žinau, šitie du koncertai bus vieninteliai Baltijos šalyse. Tad atvažiuos labai daug svečių iš Latvijos, Estijos, iš tos pačios Lenkijos, turbūt dėl to pasirinko mus, nes vis tiek mus jau žino kažkiek ir Latvijoje, ir Estijoje, be to, ir dainuojam angliškai.

–  Calumas Scottas, Edas Sheeranas ir „The Roop“ – skamba tikrai fantastiškai. O kokia buvo jūsų pirma reakcija, kai sužinojote, kad jūs dalinsitės ta scena su šiomis žvaigždėmis? 

– Iš tikrųjų man paskambino telefonu ir pranešė. Labai džiaugėsi agentūros atstovė, tad ir aš užsikrėčiau tuo džiaugsmu, bet truputėlį nustebau, tačiau labai smagu.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

– Dar pasidalintike reakcijomis.

–  Kadangi mes iš anksto žinojome ir labai laukėme, tai toks truputėlį, sakykim, kaip sapnas buvo, lyg yra beveik apčiuopiama ta galimybė, bet tu turi laukti, derintis, kalbėtis ir dar tikėtis to rezultato. Kai jau galėjom paskelbti visiems ir kai žinojome patys, tai buvo labai daug džiaugsmo, bet kartu ir toks, bent jau man asmeniškai, – stresas, nes su daug galios kartu ir daug atsakomybės. 

–  Prieš trejus metus dalyvavote Eurovizijos atrankoje, Lietuvos vėliavą nešėte ant savo pečių. Kaip, jūsų manymu, pasikeitėte nuo to laiko, kiek grupė „The Roop“ paaugo?

– Augimas tikrai ryškus. Mes patys tikrai kartais pasižiūrime į savo senesnes nuotraukas, vaizdo įrašus ir pagalvojome, kad tikrai toli nuėjome, daug kelio iki dabar ir toliau žygiuojame. Pavyzdžiui, rudenį esame pakviesti į „Eurovizijos“ pirmąjį turą po Europą ir Australiją. Ten toliau nešime Lietuvos vėliavą. 

– Kiek žinau, jau po pokalbio skubėsit į repeticiją. Ko galime tikėtis Kaune S. Dariaus ir S. Girėno stadione. Kuo nustebinsite? 

– Kadangi turėsime tik pusvalandžio pasirodymą, dėl to atrinkome dainas, kurias tikrai norime ištransliuoti publikai, kartu norime padaryti šitą šou unikalų, tad nusprendėme atlikti savo dvi visiškai naujas dainas, kurios dar niekur neskambėjo. 

– Edas Sheeranas yra pasaulinė žvaigždė. Savo socialiniuose tinkluose dalinotės, kad klausotės jo muzikos. Kokią jo dainą niūniuosite užkulisiuose?

– „Bad habit“ man dabar skamba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ka pasakys vilnoftzki

ka pasakys vilnoftzki portretas
provincialai?

girdejau karta

girdejau karta portretas
the roop gyvai siaubas neskamba isvis tik giriasi garsinantys lietuva, vos nepaspringau

Aš portretas
Ne apie muziką, skoniai visų skirtingi, bet apie jų elgseną bei pasisakymus apie kovidą, apie karą Ukrainoje, apie žmoniė segregaciją ir skirstymus. Jau vien dėlto aš į jų koncertus neisiu niekada. O jūsų teisė rinktis. Dar pridėsiu, mano nuomone grupė iš muzikinės pusės nėra bloga, bet,...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių