E. Dragūnas skelbia apie rekordinius SEL koncerto Kauno stadione bilietų pardavimus

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 26 dieną, paskutinį vasaros šeštadienį, Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvyks grandiozinis grupės SEL koncertas, kuris, jau dabar aišku, bus rekordinis. Egidijus Dragūnas skelbia, jog į šou jau nupirkta beveik 25 tūkstančiai bilietų.

„Mano gerbėjai yra patys nerealiausi, jau nupirkta didžioji bilietų dalis, liko apie 5000 bilietų, todėl tie, kurie nori patekti į renginį, turėtų nedelsti“, – sakė Selas.

Jis teigia, jog prekyboje dar liko ir apie 20 VIP bilietų, kurie taip pat graibstomi įspūdingu greičiu.

„Nusipirkę VIP bilietą į šou papulsite be jokių kamščių, eilių, o koncertą galėsite stebėti iš specialių stadiono ložių su atskirais barais bei kitais privalumais. Tai garantuos didžiausius ir geriausius įspūdžius“, – teigė E. Dragūnas.

Jau nupirkta didžioji bilietų dalis, liko apie 5000 bilietų, todėl tie, kurie nori patekti į renginį, turėtų nedelsti.

Pasak atlikėjo, jau dabar žinoma, jog stadione bus sumontuota didžiausia scena, kurios plotis sieks 72 metrus, aukštis – 21 metrą. Vien LED šviesos svers 20 tonų.

„Galime pažadėti ne tik įspūdingą vaizdą, bet ir garsą, kurį užtikrins iš Vokietijos atvežama aparatūra su keturiais stovėsiančiais taškais. Stadione susirinkusi minia girdės 360 laipsnių garsą ir tai bus nepakartojamas jausmas“, – pasakojo Selas.

Praėjusią savaitę skelbta, jog drauge su E. Dragūnu į sceną lips ne tik nauji muzikantai, bet ir nauja pritariančioji dainininkė.

„Surinkome nerealią naują grupę, turime ir naują fantastišką dainininkę. Koncerte skambės daugiau elektronikos, bet, be abejo, atpažinsite ir tuos garsus, be kurių SEL nebūtų SEL. Tad tie, kurie atvyks į šou Kaune, pamatys mus visiškai atsinaujinusius“, – intrigavo Selas.

Jis pabrėžė, kad tai bus vienintelis SEL koncertas šiais metais Lietuvoje.

Bilietus į šou Kaune platina Bilietai.lt: https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/sel--kaunas-392209/



NAUJAUSI KOMENTARAI

to >selas

to >selas portretas
tai sakote amerikonai ne prie ko??? įdomu kiek toli siekia jūsų žinios, pvz ar bent jau apie tokią Victoria Nuland, ar apie jos dalintus sausainius per maidaną, ar apie jos viešą girimasį 2012 metais kiek miliardų JAV į Ukraina investavo - ar teko girdėti, ar taip visai nieko, "na ūraaaa" rašote? paminėjau vos kelis viešus JAV žiniasklaidose esančius faktus

>selas jega

>selas jega portretas
nu bet jus rusai, tai nemirtingi. amerikonai kalti, kad rusu tankai ukrainoj? dar suprasciau, jei ta padovanota luhanska su donecku(ir tai niekas neatsiima per vestuves padovanotu dovanu) butu paskelbe pseudo respublikom. bet tai, kad iki kijevo su tankais davaziavo? jus patys suprantat, kad neteisus esat, bet va rasinejat beleka, kad save pateisint. nematot, kad visos issivyste ir civilizuotos salys pries jus? jei taip toliau tesit, tai viena diena baigsis, kaip treciajam reichui. su visu pasauliu neprikariausi

Sielas Jėga

Sielas Jėga portretas
Jus paviduoliai net neįsivaizduojate kiek jam reikėjo per gyvenimą įdėti darbo kad turėtų tai ką turi dabar, gerbiu Jį labiau nei visa šeima kartu sudėjus, tai kad jie kalba kas malonu avių ausyms tai dar nereiškia kad jie palaiko Ukraina, daugumos iš jų turėjo verslus Rusijoje dabar jie pristabdyti, aišku Jus nerasyte jokių įrodymų nes viskas vyksta per kitų kitas rankas, kiek bapkiu pasidarė Amerikonai ar bent įsivaizduojate kos verslas visa Europa priversti atiduoti senesnius ginklus ir pirkti iš Jų naujus tai kapeikos paliginus kiek jie aukoja Ukrainai ir kiek uždirba iš ginklų verslo, na o Selas nieko tokio baisaus nepasakė, geriau kaltinkyte tuos kurie sukėlė šį karą ir tai tikrai ne Rusai, padaryta buvo taip kad Rusams nebebuvo kur trauktis, protingas žmogus supras o kitų nuomonė man dzin, gaila Ukrainos ar matėte kaip gatvėse gaudo jaunus vyrus ir siunčia į frontą taip Amerikai visai nesvarbu kad Ukrainiečiai žūsta masiškai fronto linijose, jiems svarbu pinigėliai tekantis upėm
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių