Dainininkas E. Iglesias per koncertą susižeidė ranką

  • Teksto dydis:

Popmuzikos žvaigždė Enrique Iglesias (Enrikė Iglesijas) sekmadienį turėjo kreiptis pas gydytoją Los Andžele, kai susižalojo ranką, mėgindamas sugauti filmavimo droną per savo koncertą kaimyninės Meksikos mieste Tihuanoje, pranešė jo atstovas.

40-metis dainininkas, pelnęs „Grammy“ laurus, šeštadienio vakarą koncertavo tūkstančiams žiūrovų tame šiaurės vakariniame Meksikos mieste ir pamėgino sugriebti skraidantį bepilotį orlaivį, kad iš arčiau parodytų gerbėjams, kas dedasi scenoje. Anksčiau jis ne kartą buvo atlikęs tokį triuką per savo koncertus.

Tačiau įvykiai pakrypo nenumatyta linkme, kai E.Iglesijas nepataikė sugriebti drono, o šis jam perrėžė kelis dešinės rankos pirštus.

Vienas dainininko atstovas nurodė naujienų agentūrai „The Associated Press“ atsiųstame pranešime, kad E.Iglesias po to incidento buvo suteikta „dalinė“ medicinos pagalba ir sustabdytas kraujavimas. Jam buvo patarta užbaigti koncertą, bet dainininkas dar pusvalandį liko scenoje.

Arenoje „Plaza de Toros de Playas“ buvę žiūrovai socialiniuose tinkluose paskelbė nuotraukų, kuriuos J.Iglesijas matomas ant savo baltų marškinėlių išsipiešęs krauju širdį.

Ispanijoje gimęs atlikėjas, dabar gyvenantis Majamyje, po gastrolių „Sex and Love“ koncerto Meksikoje buvo „perkeltas į Los Andželą, kad galėtų būti gydomas specialistų“, sakoma jo atstovo Joe Bonillos (Džo Boniljos) pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių