D. Varno naujo klipo režisierius – garsus komikas

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Dainotas Varnas pristato dainą „Tobula“ ir jos vaizdo klipą, kurios režisierius – komikas ir turinio kūrėjas Mantas Bartuševičius.

Tai yra pirmas garsaus komiko režisuotas muzikos klipas ir mačiusieji tvirtina, kad jo stilistinis požiūris į vaizdą ir čia labai atpažįstamas. „Buvo sunkiau nei įsivaizdavau, bet rezultatu esu patenkintas. Jaučiuosi, lyg vaiką į pasaulį paleisčiau. Tikiuosi, tas vaikas visiems patiks ir košės neprivirs“, – sako M. Bartuševičius.

Jo ir Dainoto draugystė užsimezgė prieš dvejus metus. Pradžia susijusi su muzika: Mantas vedė 90-ųjų megahitų šou, kuriame vienas iš dalyvių buvo D. Varnas. „Sutapo charakteriai ir po šou bendravome toliau, tapome draugais. Buvau net liudininku jo vestuvėse. Manto požiūris į vaizdą, lengvumas dirbant ir galvoje nuolat kylančios šimtai idėjų visada žavėjo. Klipas „Tobula“ man tikrai tobulas, negaliu atsižiūrėti“, – sako D. Varnas.

Klipe „Tobula“ parodyta daugybė situacijų, kurios, turintiems antrą pusę, bus lengvai atpažįstamos ir sukels šypseną. Tai tokia pora, kurioje vienas tikrai nėra tobulas, bet kitam jis pats nuostabiausias. Klipe vaidina pats Dainotas ir aktorė Justė Zinkevičiūtė. „Prisigalvojome visko dar daugiau, bet nebetilpo į klipą. Ir taip filmavome tris dienas“, – juokiasi Dainotas. Jis sako, kad filmuodami laikėsi visų saugumo reikalavimų. 

Klipe kelias sekundes galima išvysti ir patį režisierių, bet tik akyliausi tai pastebės.

Mantas sako, kad darbas su muzikos klipu jį užkabino ir jis laukia naujų Dainoto kūrinių, kuriems galėtų kurti vaizdą. „Nėra ko laukti, gali pradėti nors dabar. Per karantiną tiek dainų gimė, kad galėčiau visus metus kas mėnesį pristatinėti. Belieka tik išsirinkti, kuri bus kita“, – sako D. Varnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių