D. Meškauskas atskleidė, kuo jį pakerėjo mylimoji I. Stasiulytė

  • Teksto dydis:

Aktorė Ineta Stasiulytė ir šokėjas Deividas Meškauskas – visiems puikiai žinoma pora, galinti pasigirti ne tik išskirtiniais talentais ir neblėstančia charizma, bet ir puikiu humoro jausmu.

Jau šį šeštadienį 9 val. rodomoje TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ netrūks juoko ir smagių pokalbių: mylimieji pasakos apie jųdviejų susipažinimo istoriją, bendrus pomėgius, o D. Meškauskas atskleis, kuo jį sužavėjo Ineta.

Konkurentais tapusių tėvų sugebėjimus vertins aktorės dukra Upė ir D. Meškausko sūnus Adomas.

Šį kartą I. Stasiulytė virtuvėje turės rimtą konkurentą: jubiliejaus proga dovanų kepsninę gavęs D. Meškauskas kulinariniais šedevrais šeimą džiugina net kelis kartus per savaitę. „Mes tikrai laimėsim, mėsa niekada nepralaimi“, – neslėps džiugesio dėl burtu keliu ištraukto patiekalo D. Meškauskas. „Jūsų laida propaguoja šeimyninę konkurenciją ir skyrybas“, – juokaus I.Stasiulytė.

Charizmatiška pora patvirtins, kad juos suvedė šokių aikštelė. „Šokom, bendravom, pietavom, vakarieniavom. Ir nejučiom laiką pradėjome leisti ne tik šokių salėje“, – apie užsimezgusią draugystę kalbės D. Meškauskas. „Kūčias praleidom salėje drauge valgydami silkę ir repetuodami“, – šypsodamasi mylimąjį papildys I. Stasiulytė.

Profesionalus šokėjas atviraus, kad jį iškart pakerėjo iš Inetos spinduliuojanti energija. „Jos šypsena, juokas, humoro jausmas, nesustabdoma mergina pasirodė“, – gražių žodžių, atsakydama į laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės klausimą, kuo jį sužavėjo Ineta, mylimajai negailės D. Meškauskas.

Pora atskleis, kad gulėti lovoje, valgyti ir nieko neveikti – ne jiems. Mylimieji laisvalaikį mėgsta leisti aktyviai. „Pasikviečiam svečių, gaminam kažką, bendraujam. Toks mūsų mylimiausias užsiėmimas“, – pasakos I. Stasiulytė.

I. Stasiulytė su laidos vedėja, šefe I. Juciūte-Čibirkiene ruoš tikrą Velykų klasiką – kiaušininį „Velykų bobos“ pyragą, o D. Meškauskas, padedamas grilio šefo Vadimo Amosovo, gamins sveiką ir gardų kalakutienos suvožtinį su daržovėmis. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

MES

MES portretas
Žavus, bet tuščias, kaip Kalėdų eglutės žaisliukas tas mūsų Deividukas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių