D. Maradona pripažino esąs dar trijų vaikų tėvas

  • Teksto dydis:

Argentinos futbolo legenda Diego Maradona (Diegas Maradona), anksčiau pripažinęs penkis vaikus, įskaitant tris nesantuokinius, prisipažino esąs dar trijų Kuboje gimusių vaikų tėvas, pranešė jo advokatas.

„Maradona Kuboje turi tris vaikus, su kuriais palaiko ryšį“, – Argentinos televizijai „Canal Trece“ pareiškė Matias Morla (Matijas Morla).

„Dar trys ir turėsi vienuolikę. Nagi, tu gali!“ – socialiniame tinkle „Instagram“ parašė futbolininko 29 metų dukra Giannina (Džanina).

Ir ji, ir jos 31 metų sesuo Dalma yra atitolusios nuo tėvo. Per mūšį teisme, kuris kilo iširus jo santuokai su jų motina Claudia Villafane (Klaudija Viljafanje), dukterys stojo motinos pusėn. Pora išsiskyrė 2003 metais.

M. Morla pareiškė, jog 58 metų D. Maradona neginčys naujausio ieškinio dėl tėvystės pripažinimo, kuris buvo pareikštas Kuboje, kur futbolininkas 2000–2005 metais buvo su pertraukomis gydytas nuo priklausomybės nuo kokaino.

„Kol kas jie [vaikai] nebuvo pripažinti, tačiau Diego prisiims atsakomybę už tai, už ką turi atsakyti“, – pažymėjo teisininkas.

„Ieškinys buvo pareikštas, tačiau labai pagarbiai“, – pridūrė M. Morla, iš kurio įrašų tviteryje matyti, kad dalį sausio jis praleido Havanoje.

D. Maradona metų metus neigė turįs kitų vaikų, išskyrus dukteris, gimusias santuokoje su C. Villafane.

Tačiau jis buvo priverstas pripažinti 32 metų Diego Juniorą (Diegą jaunesnįjį) ir 22 metų Janą (Janą), nors tam jų motinoms su futbolininku teko ilgai bylinėtis teisme.

Penktąjį vaiką – šešerių Diego Fernando (Diegą Fernandą) – pagimdė jo buvusi ilgametė draugė Veronica Ojeda (Veronika Ojeda).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių