Būrėjos V. Budraitytės šeimoje – netektis: mus aplankė skausmas

  • Teksto dydis:

Būrėjos Vaivos Budraitytės šeimoje – skaudžios dienos: mirė jos vyro Gaudento Naujoko mama Birutė. Apie tai V. Budraitytė antradienį pranešė feisbuke.

Būrėja socialiniame tinkle ne tik pasidalijo savo ir G. Naujoko mamos nuotrauka, bet taip pat neslėpė liūdnų emocijų.

Žinau, kad ją aplankė begalinis palengvėjimas, o mus skausmas.

„Šiandien mūsų šeimą aplankė netektis. Gaudento mama ir mano mylima ir gerbiama anyta Birutė, paliko savo pavargusį kūną. Žinau, kad ją aplankė begalinis palengvėjimas, o mus skausmas. Visada prisiminsime kaip draugišką, mielą, šeimynišką ir rūpestingą Mamą. Ilsėkis ramybėje nuo šito sunkaus gyvenimo naštos žemėje, kuo ilgiau neatgimk ir gyvenk tarp Angelų ir Kosminių būtybių ir laimink mus visus“, – rašė V. Budraitytė.

„P. S. Norintys pareikšti pagarbą ir užuojautą Gaudento mamytei, laukiami adresu: šarvojimas rugpjūčio 14 d. 14 val. Tilžės g. 43. „Modemas“. 2 salė. Giesmės nuo 19 iki 21 val. Atsisveikinimas 15 d. 12.15 val. Karstas išnešamas 13 val. Laidojimas Šilutės kapinėse. Gedulingi pietūs 14 val. Tilžės g. 23. „Rūta“, prie centrinio parkelio“, – informacija apie velionės laidotuves pasidalijo V. Budraitytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldona

Aldona portretas
taigi ne ji viena turėjo anytą...! Nėra kaip pasirodyti, tai ir jau jos anyta vienontele gera moterimi tapo.daug tokių anytų yra, kurios yra idealios moterys,mamos ir užaUgina dar daugiau gerų vaikų! Reklamos kažkodėl joms nereikia!

Kaunas

Kaunas portretas
Ko pykstat ant būrėjos? Ji parašė savo feisbuke o kad zurnaliugos visur landzioja ir paskui straipsnius kuria.klausimas ar atsiklausia? Vargu matomai manoma kad soc.tinklai viešas reikalas ir jie gali tą info naudoti...

nieko

nieko portretas
zrmeje vieni mirsta kiti gimsta,toks gyvenimas,tik gimstanciu zenkliai padaugejo,o tai nieko gero nezada Zmonijai,akivaizdus zmoniu perteklius,bet,gal kovinas pades sucipavus atiskiepais nuo jo ..... .
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių