Besiskirianti J. Šeduikytė – atvira: brangūs vyrai, nebesiūlykite man eiti arbatos

  • Teksto dydis:

Daugiau nei prieš mėnesį pramogų pasaulį sukrėtė netikėta žinia – atlikėjai Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis nusprendė pasukti skirtingais keliais. Apie šią situaciją socialiniame tinklalapyje nusprendė paatvirauti ir pati dainininkė.

J. Šeduikytė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje kasdien dalijasi savo mintimis. Sausio 13-osios įrašą moteris pavadino iškalbingu pavadinimu – „Lūžis“.

„Išskaidžiau save į milijoną, kad sujungčiau į vieną visumą. Šiandien pajutau lūžį. Vakar išrašydama save į dienoraštį, jaučiausi vieniša ir nereikalinga, nors faina, ir gabi, ir visokia kitokia. Staiga kažkas kliktelėjo – pajutau, kad šios reakcijos buvo būdingos tai, anai Jurgai. Bet šita, dabartinė aš, jau esu kitokia ir tarsi iš šono stebiu savo užsiparinimą. Tarsi nuo įkvėpusio po daugelio metų kalno į šalis nušliaužė visi nereikalingi priedai ir kalno viršūnėje likau aš: pažeidžiama ir tuo stipri, jaučianti, kad atėjo laikas išmokti pamilti save, kartą ir visiems laikams, ypač – jei noriu būti mylima“, – mintimis dalijosi J. Šeduikytė.

Ir dar – noriu visus patikinti, kad manęs niekas nepaliko.

Skyrybas išgyvenanti moteris kreipėsi ir į vyrus. „Dar labai vertinu artimą ryšį su savo pasirinktu žmogum. Brangūs vyrai, pasinaudodama proga prašau, nebesiūlykit man eiti arbatos ir kavos – manęs visiems parašiusiems neužtektų“, – pridūrė žinoma atlikėja.

„Ir dar – noriu visus patikinti, kad manęs niekas nepaliko. Pasirinkau kelią, kuriuo tikiu, švariai, be papildomų istorijų. Visa kita – nebe mano įtakoje ir nuo to atsiriboju švelniai linkėdama laimės“, – rašė moteris.

Primename, kad J. Šeduikytė ir V. Bareikis daugiau nei prieš mėnesį paskelbė apie skyrybas. Pora feisbuke pasidalijo laišku, kuriame vienas kitam linkėjo sėkmės.

J. Šeduikytės įrašas socialiniame tinkle „Facebook“

Skyrybas išgyvenantis V. Bareikis vos prieš kelias dienas grįžo iš kelionės po Ameriką su laidų vedėja Indre Stonkuviene. Iškart po to vyras socialiniame tinkle „Facebook“ pakeitė savo statusą į „įsipareigojęs“. Šis pokytis užminė dar didesnę mįslę tūkstančiams sekėjų – svarstyta, kam vyras pradėjo puoselėti šiltus jausmus.

G. Skaraitienės / Fotobanko ir „Facebook“ nuotr.

J. Šeduikytė ir V. Bareikis susituokė 2009-ųjų rugpjūtį. Juodkrantės bažnyčioje šventė buvo dviguba – pora taip pat pakrikštijo savo sūnų Adą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senis

Senis portretas
Ne tam esmė, kad jis plikis, kad ji graži... Konkorėžis jis, o ji princesė, aristokratė. Nuostabi.

Jo

Jo portretas
Nei aš žinojau kad jie buvo susituoke, nei žinojau kad yra toks Bareikis, kol nepradejo tupu jo laidu anonsu rodyt nei aš ar kas nors kitas buvo"sukriestas".

ALGIS

ALGIS portretas
TAI IŠ KART Į KRŪMUS IR PRIE TERMINALO .
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių