Atsirado dingusiu laikytas L. Samaška: kas nutiko?

  • Teksto dydis:

Penktadienį laidų ir renginių vedėja Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė paskleidė žinią, kad dingo jos kolega Linas Samaška, praeityje dalyvavęs realybės šou „Robinzonai“. Šiandien žinoma moteris pranešė, kad vyras atsirado ir paaiškino šios susiklosčiusios situacijos aplinkybes.

„Linas ką tik su manimi susisiekė, gyvas, gal ne visai sveikas, bet gyvas“, – sekmadienio vakarą feisbuke rašė R. Lukoševičiūtė-Daudienė.

Moteris teigė, kad jiedu pakalbėjo ir išsiaiškino, kas įvyko. Paaiškėjo, kad L. Samaška buvo Panevėžyje.

„Medžiagą laidai siuntė, bet ji iki manęs dėl techninių kliūčių neatėjo, kaip ir jo garso žinutė apie būsimus planus. Tad susidarė tokia situacija, kokią patyriau pati, nežinodama realybės: jis dingo. Neatsakė nei į skambučius, nei į žinutes, nors telefonas buvo įjungtas. Tad kur buvo Linas? Keliavo į Druskininkus, ruošdamasis paskutinei laidai. Rinkosi solo kelionę, palikęs telefoną ir kitas susisiekimo priemones Kaune, todėl su juo niekas negalėjo susisiekti. Ėjo per didžiausią Lietuvos Dainavos girią vien tik kompaso pagalba azimutu iki pat Druskininkų miesto širdies. Sakė, kad ne viskas ėjo pagal jo planą: kas tiksliai nutiko, tegu aiškina jau pats, svarbu atsirado gyvas“, – skelbė žinoma moteris.

Primename, kad R. Lukoševičiūtė-Daudienė penktadienį teigė, kad su L. Samaška susisiekti negali jau nuo trečiadienio, esą jis dingęs.

„Dingo mūsų kolega Linas Samaška: nuo trečiadienio 13 val. neturiu iš jo jokių žinių... Suradau artimuosius, pranešiau, kokia situacija, labai tikiuosi, kad jam nieko nenutiko, o jei nutiko...“ – tada rašė moteris ir ragino dalintis įrašu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nepatikimas

Nepatikimas portretas
Uzgere bičas sukūre versija

Nu jo

Nu jo portretas
Uzgere fruktas ir tiek .ejo is panevezio i druskininkus per kauna su savo solo programa. Druskininkuose batareika nusedo kitaip butu minske atsidures

manes

manes portretas
irgi daug kas pasigedo ir pdave i paieska nes mobilaus nenaudoju-tik sniurini
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių