Ant raudonojo „Oskarų“ kilimo – stiliaus fejerverkai

  • Teksto dydis:

93-ioji "Oskarų" teikimo ceremonija palepino ne tik kino, bet ir mados gurmanus. Nors dėl pandemijos prestižiškiausia šventė sulaukė mažiau didžiojo ekrano žvaigždžių, vis tiek buvo į ką paganyti akis. Juk Holivudo Kalėdomis vadinamo renginio raudonasis kilimas tampa stiliaus paradu, kuriame, deja, pasitaiko ir nesėkmių.

Įspūdinga: Regina King "Oskarams" pasirinko "Louise Vuitton" mados namų sukurtą žydrą suknelę su gilia iškirpte, prie jos priderino spindinčius aksesuarus.

Klasika: "Chanel" – visada geras pasirinkimas. Tai įrodė Margot Robbie, kurią stilistai gyrė už subtilų pasirinkimą. Tiesaus silueto suknelė, blizganti delninukė ir kukliai sušukuoti plaukai – vienas sėkmingiausių raudonojo kilimo derinių.

Pasiekimas: geriausios režisierės laurus pelniusi Chloe Zhao įėjo į "Oskarų" istoriją kaip pirmoji šią nominaciją pelniusi nebaltaodė moteris. Ji išsiskyrė ir netradiciniu įvaizdžiu. Ilgus plaukus susipynė į dvi kasas, prie ilgos kūno spalvos suknelės priderino ne aukštakulnius, o baltus sportinius batelius.

Nustebino: britų atlikėja Celeste Waite pademonstravo unikalų stilių – prie dramatiškai tamsių spalvų suknelės priderino anatominės širdies formos rankinę, kurioje galima buvo įžvelgti ir aortą.

Sukritikavo: Laura Dern tikrai patraukė žvilgsnius, bet labiau – vadinamosios mados policijos, sekančios žvaigždžių aprangos nesėkmes. Suknelės siluetas – įdomus, tačiau deformavo aktorės figūrą, o balta suknelės apačia kūrė chaoso įspūdį.

Juoda: libaniečių dizainerio Zuhairo Murado sukurta suknelė aktorei Nicolette Robinson padėjo pelnyti stilistų liaupses. Maždaug prieš mėnesį pagimdžiusi moteris džiaugėsi gavusi progą pasipuošti.

Detalės: britų aktorius Danielis Kaluuya savo įvaizdžiu niekada neprašauna apdovanojimų ceremonijose. Šįsyk jis pasirinko "Bottega Veneta" kostiumą, juodus marškinėlius, o išskirtinumą kūrė "Cartier" aksesuarų spindesys.

Dermė: Lakeithas Stanfieldas raudonu kilimu žengė vilkėdamas stilingą klasikinio stiliaus "Saint Laurent" kombinezoną. Prie klasikinio įvaizdžio puikiai tiko kaklo aksesuaras ir saulės akiniai.

Žavi: pasirinkusi "Dolce & Gabbana" Halle Berry neapsiriko – alyvinės spalvos suknelė kėlė lengvumo įspūdį, o seksualiai atidengti pečiai ir krūtinės linija paryškino komplimentų sulaukusią "bob" stiliaus šukuoseną.

Prabanga: geltoną "Valentino" mados namų suknelę aktorė Zendaya priderino prie kaklo aksesuaro su deimantais, kurio vertė net 6 mln. dolerių.

Karališkai: taip atrodė Amanda Seyfried, vilkėjusi ryškiai raudona platėjančia "Armani" suknele, išryškinusia visus reikalingiausius kūno linkius ir paslėpusia bet kokį trūkumą. Aktorės šukuosena ir makiažas verti atskirų pagyrų.

Nesėkmė: Reese Witherspoon vilkėjo "Christian Dior", deja, prašovė. Asimetriška suknelės spalva atrodo labiau chaotiškai nei įdomiai, ties krūtine surištas mazgas – išvis nesuprantama, o odinis dirželis dar labiau viską sugadina.

Spindesys: atrodytų, kad Carey Mulligan įvaizdį įkvėpė "Oskarų" statulėlė – garsenybė ceremonijai pasirinko "Valentino Haute Couture" auksinės spalvos suknelę.

Provokuojanti: auksu švytėjo ir Andra Day, tačiau ji labiau stebino suknelės atvirumu – tarsi į "Oskarų" ceremoniją būtų atskubėjusi tiesiai iš naktinio klubo. Suknelės siluetas – vulgarus, audinys – kaip iš disko vakarėlio, o šukuosena – aplaidi.

Išskirtinis: H.E.R. apdaras neabejotinai buvo vienas labiausiai traukiančių akį. Meistriškai apeliuojama į etnines tradicijas, silueto uždarumas kontrastuoja su audinio perregimumu, o ilga kasa ir akiniai įdomiai užbaigia ansamblį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nematau

Nematau portretas
nieko gero

Senuks

Senuks portretas
Kažkaip senove
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių