8 dovanų idėjos moterims tarptautinės moters dienos proga

  • Teksto dydis:

Tarptautinė moters diena, dar kitaip žinoma, kaip tarptautinė moterų solidarumo diena švenčiama kasmet kovo 8 d. Ši pavasario diena ragina pagalvoti apie ypatingą dėmesį moterims ir jas palepinti. Varle.lt specialistai atrinko 8 dovanų įdėjų moterims variantus, kurie tikrai įjungs šypsenas jų veiduose.

1. Kvepalai moterims

Kiekviena moteris dievina kvepalus. Mėgstamas kvapas visada sukelia malonius jausmus. Be abejonės kvepalai kaip dovana bus įvertinti ko gero daugumos damų: žmonos, mamos, sesės, draugės ir mylimos močiutės!

2. Skaitmeninių knygų skaityklė

Jeigu moteris mėgsta skaityti ir ieškote vertingos dovanos – padovanokite skaitmeninių knygų skaityklę. Šis įrenginys leis visada patogiai po ranka turėti mėgstamų knygų biblioteką.

3. Papuošalai

Dauguma moterų mėgsta puoštis ir savo įvaizdį papildyti kokiu nors akcentu. Nauja apyrankė, auskarai, kaklo papuošalas, o gal laikrodis? Nesvarbu, kokį papuošalą ar aksesuarą išsirinksite, jis garantuotai pradžiugins, nes moterims svarbiausia dėmesys.

4. Papuošalų dėžutė

Jeigu moteris turi daugybę papuošalų arba žinote, kad ji juos mėgsta, tačiau visai neturite minčių, ką padovanoti, Varle.lt specialistai ragina pagalvoti apie papuošalų dėžutės variantą. Kokybiška papuošalų dėžutė yra praktiškas sprendimas tvarkingai organizuoti savo papuošalų ir aksesuarų laikymą.

5. Grožio priežiūros technika

Jeigu mėgstate dovanoti praktiškas dovanas, visada verta pagalvoti apie techniką. Galbūt sužinojote, kad moteriai, kurią norite nustebinti neseniai sugedo plaukų džiovintuvas ar tiesinimo žnyplės? Štai ir atsakymas, ką dovanoti.

6. Kosmetikos priemonės

Kosmetika patinka visoms moterims be išimties, tik čia labai pavojinga tiesiog prašauti pro šalį jei visiškai nenutuokiate, kokia yra mėgstamiausia ir naudojama. Įprastai kosmetikos priemones: šampūnus, lūpdažius ar kremus drįsta dovanoti tik pačios moterys moterims.

7. Nešiojamas įkroviklis (angl. Powerbank)

Nuolat ne laiku išsikraunantis išmanusis ko gero daugeliui ne kartą buvo blogos nuotaikos priežastimi. Nešiojamas įkroviklis yra labai naudingas įrenginys, kuris leis išvengti tokių situacijų. Varle.lt specialistai nė neabejoja, kad tokią dovaną garantuotai įvertins praktiškų dovanų šalininkės.

8. Kapsulinis kavos aparatas

Kompaktiškas ir paprastas naudoti kapsulinis kavos aparatas vos per kelias minutes leis pagaminti mėgstamą kavos gėrimą. Tokia dovana pradžiugins kavos mėgėją ir primins jai kiekvieną rytą apie jus.

Iš tikrųjų geriausia dovana moterims yra ta, kuri dovanojama iš širdies. Ji tikrai neturi kainuoti keliasdešimt ar kelis šimtus eurų, nes kartais šypseną moters veide įžiebti gali tik nuoširdus dėmesys. Nepamirškite dovanoti dėmesio savo mylimiausioms damoms ir draugėms!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių