Žinomi žmonės kviečia pagelbėti sunkiai sergančiam A. Kulikauskui

  • Teksto dydis:

Poetas Vytautas V. Landsbergis trečiadienį virtualioje erdvėje paskelbė pagalbos šauksmą.

"Mūsų bičiulis, kompozitorius ir dainininkas, Vytauto Kernagio bendražygis Andrius Kulikauskas šiuo metu gydosi sudėtingesnę ligą ir yra nedarbingas. Gal pabandykim pagal galimybes padėti šiam puikiam, talentingam ir garbingam žmogui", – rašo žinomas vyras savo socialinio tinklo "Facebook" paskyroje. 

Pinigus galima pervesti į kūrėjo sąskaitą –LT057300010072901383 Andrius Kulikauskas.

Poetas jautriame įraše kviečia pagelbėti ir kitais būdais. Kompozitoriaus darbus vertinantiems žmonėms už 10 eurų siūloma įsigyti A. Kulikausko kompaktinį diską "Ateina Dievas". Visi surinkti pinigai bus skirti sergančiam dainininkui. Dėl kompaktinės plokštelės prašoma kreiptis e. paštu koncertai@bardai.lt. Kompaktinis diskas bus atsiųstas paštu.

2015 m. pabaigoje A. Kulikauską netikėtai ištiko insultas. Vėliau žinomas kūrėjas išgirdo tarpuplaučio vėžio diagnozę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Audronė

Audronė portretas
Galiu paaukoti tik per telefono sąskaitą jie taip tinka prašau priskaičiuoti auką Andriui Kulikauskui 10€, o toliau kaip jum, sveikatos.

Janina,Rovena.

Janina,Rovena. portretas
Milijonieriams pinigu prikaupiame irgi mes,eiliniai zmones,uztat jiems nereikia ju.Kur yra nukeliave visos aukos sitiek tukstanciu surenka per LNK paramas,kur tie pinigai,gal kas paaiskins,kaip buvo nepriteklius visose srityse,taip ir like tas pats visur,as specialiai pasekiau,po kiekvieno paramos rinkimo.Uztat ta atskirtis tarp zmoniu sparciai auga,nes kaupiame milijonieriams,tokiems kaip Santariskiu ligonines direktoriams ir t.t. Nu zodziu,uztenka kvailinti liaudi!!!

Algirdas

Algirdas portretas
Ka gali pinigai????? Milijonieriai mirsta jiems nereikia jokiu paramu,jeigu pasakysit ka pagelbes pinigai tikrai paaukosiu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių