Vasaros pabaiga Palangoje – su Mantu

Tūkstančius žmonių dainų festivalyje "Slavianskij Bazar" sužavėjęs Manto ir šokėjų trio uždarys vasaros sezoną pajūryje.

Rugpjūčio 21 d., penktadienį, 20 val. Palangos vasaros estradoje lietuviškos muzikos žvaigždė surengs savo gyvo garso koncertą "Čiuožki".
Mantas scenoje bus ne vienas. Jis dainuos ir šoks kartu su "Gyčio Ivanausko šokio teatro" aktoriais, šio teatro steigėju ir idėjiniu vadu Gyčiu Ivanausku bei vienu garsiausių trupės atlikėju Evaldu Taujanskiu.

Tą vakarą be daugeliui žinomų dainų "Čiuožki" bei "Stok" nuskambės ir viešai dar negirdėtos dainos iš naujausios atlikėjo programos.

Prieš kelias savaites Mantas be didelės reklamos ir fanfarų su kompanija lankėsi Baltarusijoje. Čia, Vitebsko mieste, vyko kasmetinis festivalis "Slavianskij Bazar". Į metų muzikos įvykiu Baltarusijoje vadinamą renginį suvažiuoja visos Rytų Europos populiariausi dainininkai. Šiais metais jų buvo per 5 500 iš 33 šalių.

"Festivalyje "Slavianskij Bazar" mes pasirodėme nekonkursinėje programoje. Nenorėjome rungtis, norėjome tik save išbandyti. Malonu, kad ne vieną kartą iš profesionalų teko išgirsti identiškas nuomones, kad jeigu ne mūsų pasirodymas, tas vakarus būtų gana nuobodus ir nuspėjamas. Man tai didžiausias komplimentas, kad nesame pilki, o išsiskyriantys iš tokios dainininkų minios", –  kalbėjo Mantas.

 


Šiame straipsnyje: Mantas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių