TV3 laidoje - V.Uspaskicho 50-mečio šventė

 Į savaitgalį Lietuvą sudrebinusį Kėdainių milijonieriaus gimtadienį susirinko per 600 svečių, tarp kurių - politikos, verslo ir pramogų pasaulio elito atstovai. Šventė sulaukė ir didžiulio žiniasklaidos dėmesio, tačiau tik keletui spaudos fotografų ir vieninteliams „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjams buvo leista patekti vidun.

Jau rytoj TV3 gyvenimo būdo laidos žiūrovai sužinos pikantiškiausias puotos detales - kuo vaišinti garbingi svečiai, kaip jie ruošėsi iškilmingam vakarui, kokių dovanų ir linkėjimų sulaukė pats jubiliatas.

Laidos filmavimo grupė su Viktoru Uspaskichu susitiko dieną prieš jo jubiliejų, kai politikas grįžo iš kelių savaičių atostogų Rusijoje. Politikas buvo nusiteikęs atviram, daugiau nei dvi valandas trukusiam pokalbiui. Laidos kūrėjų klausimai sulaukė tiesių atsakymų apie skurdžią vaikystę, dienas kalėjimo kameroje, šeimą bei silpnybę moterims. Be to, TV3 žiūrovų rytojaus vakarą laukia pikantiškos detalės iš puotos.

„Ryškiausios šalies damos verslininko ir politiko gimtadieniui pradėjo ruoštis prieš kelis mėnesius. Pas garsiausius šalies dizainerius siūdinosi sukneles. Daina Bosas nepagailėjo ir penkiaženklės sumos, kad tą vakarą galėtų pasipuošti Juozo Statkevičiaus kurtu drabužiu. Jubiliejaus svečiams buvo paruoštas specialus meniu iš mėgstamiausių Viktoro patiekalų - lietinių su raudonaisiais ikrais bei ledų torto. Mūsų kūrybinė grupė užfiksavo ir keletą intriguojančių momentų, kaip Viktoras Uspaskichas apžiūrinėja gautas dovanas, tarp kurių - šventintos ikonos, tikras ąžuolas, irklas, gitara bei 50 butelių mėlynojo viskio“, - pasakoja siužeto autorė Živilė Miklytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valys

Valys portretas
Springstam iš laimės, matydami p. Uspaskichą ir jo garbingus svečius. Kartu su TV3 laidos vedėja ponia Živile. Kai Lietuvos padangėje nerandam iškilių asmenybių, ta sueina ir Uspackis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių