TV3 ir LNK viena iš kitos plėšia populiariausios televizijos sostą

Artėjant naujajam sezonui televizijų gigančių LNK ir TV3 kova dėl reitingų kaskart panėšėja į žaidimą kortomis. Ir kaskart abi pateikia duomenis, patvirtinančius jų pergalę prieš konkurentę.

Viena už kitą populiaresnė

LNK šiemet tikėjosi TV3 „sumušti“ jau pirmuoju ėjimu - sezono atidarymo šventę pasiūliusi žiūrėti 19.10 val. TV3 tuo metu savo žiūrovus „apšildė“ draugiškomis Lietuvos ir Rusijos krepšinio komandų rungtynėmis, o didžiąją fiestą pradėjo tik 21 val.

Rytą LNK suskubo girtis, kad jos sezono atidarymas „Pramogų traukinys“ prie televizorių ekranų sutraukė daugiau nei milijoną du šimtus penkiasdešimt tūkstančių televizijos žiūrovų ir aplenkė šiek tiek vėliau rodytą TV3 sezono atidarymo renginį. LNK sezono atidarymo šventę, preliminariais  TNS Gallup duomenimis, žiūrėjo 11,7 procento, o TV3 sezono pristatymo renginį - 9,9 procento žiūrovų (reitingas).

Savo ruožtu TV3 gudriai tylėjo ir tik popiet paskelbė, kad jos sezono atidarymo šventė sulaukė didesnio susidomėjimo nei LNK. TV3 tvirtina, kad preliminariais „TNS Gallup“ duomenimis, ją rinkosi 36,3 % visų amžiaus grupių žiūrovų, tuo metu žiūrėjusių televizorių, o LNK sezono pristatymą žiūrėjo 32,6 %.

Nevaikiški LNK stebuklai

„Nuo šios minutės iš vaikystės pasakų ir patirtų malonumų pasaulio į jūsų namus atskrieja visos geriausios emocijos“, - atidarydamas LNK sezoną sakė renginio vedėjas Rolandas Vilkončius. Kad ir kaip žiūrėtum, „Pramogų traukinio“ atvežtos naujienos anaiptol neprimena stebuklingo vaikystės pasaulio: apkalbų šou „Supertortas“, apsinuoginančios gražuolės slaptos erotinės kameros laidoje „Karštas vakarėlis“, meilėmis ir intrigomis apipinta „Moterų alėja“, aštrios diskusijos „Valanda su Rūta“. Gal tik animacinis personažas - asilas, kalbinantis šalies šviesuomenę ir tamsuomenę laidoje „Antanėlio Lietuva“, - įtelpa į vaikystės sampratą. Tiksliau - įtilptų, jei nebūtų ilgai, nepadoriai ir atvirai gyręs „Auksinės blykstės“ vedėjos Živilės Vaškytės akių didumo ir gylio.

Kažin, ar geriausias emocijas atnešė ir tiesioginiame eteryje surengtos „muštynės“. Į incidentą su „Karštas vakarėlis“ vedėjomis - „Olialia“ pupytėmis - įsivėlė dainininkė Vilija. Ji su bokso pirštinėmis ir gauja raumeningų merginų išvijo blondines iš scenos ir net įkalbėjo Algį Ramanauską išspirti pramogų traukinio duris. Nepaisant visko, LNK pasaka baigėsi gražiai ir laimingai - visų laidų vedėjų daina „Grįžtu namo“ bei tariama pergale prieš TV3.

TV3 koziris - grandiozinė puota

Daugiau nei 500 svečių, daugiau nei 100 eterio žvaigždžių, 12 šventės vedėjų, 3,5 valandos tiesioginio eterio - tokį „mirtiną“ ginklą prieš LNK užtaisė konkurentė. Teatro arenoje vykusiai fiestai įspūdingai ir šmaikščiai pristatyta informacinio šou „TV anties“ komanda, šou „Rožių kerai“ dalyvės, serialas „Emilija“, parodijų laida „Dar pažiūrėsim” ir kitos sezono naujienos. O senjorų rinkimų “Lietuvos perlai” dalyvė nepasikuklino prisistatyti dainuodama su Egidijumi Sipavičiumi.

Atidarymą vainikavo šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvių prisistatymas. Nors jų šokio žingsnelius lydėjo garsūs aplodismentai, tikrų ovacijų sulaukė galiūno Vido Blekaičio pasirodymas. Vyras iškėlė visas ant kopėčių susėdusias merginas. Pavilioti šokio ritmo, į tango šokio sūkurį puolė net aštriųjų TV3 laidų vedėjai Kristupas Krivickas ir Audrė Kudabienė.

Dar vienas TV3 koziris - paneigianti visus krizės dėsnius grandiozinė fiesta, kurioje gėrimai liejosi laisvai, nuo gėrybių lūžo stalai, o svečiai skirstytis nenorėjo iki aušros.


Šiame straipsnyje: TV3LNKsezono atidarymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių