Madonnos koncertas Taline įvyks rugpjūtį

Bilietais į vienintelį Baltijos šalyse Madonnos koncertą, kuris rugpjūčio 4 dieną vyks Taline Dainų slėnyje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje prekiaus viena didžiausių Europoje bilietų kompanijų „Ticketpro“. Lygiai 70 tūkst. bilietų į Madonnos superpasirodymą Taline prekyboje pasirodys kovo 5 dieną 10 valandą ryto per vieningą interneto sistemą adresu www.ticketpro.lt. Bilietų kaina bus nuo 210 litų.

Tai - beveik dvigubai mažiau nei į šio turo koncertą Helsinkyje. Vienas žmogus negalės įsigyti daugiau 6 bilietų. Lietuvos gerbėjams pasiteirauti informacijos apie koncertą ir bilietų pardavimus įsteigta linija telefonu +371 67001180 anglų ir rusų kalbomis.

Adresu www.ticketpro.lt įsigijus skaitmeninį bilietą į Madonnos koncertą bus galima jį iš karto arba vėliau nemokamai atsispausdinti. Už papildomą mokestį bus sudaryta galimybė bilietus gauti registruotu laišku nurodytu adresu. Pirmąją prekybos dieną, kovo 5-ąją, nuo 10 valandos ryto iki 20 valandos bilietus į koncertą bus galima įsigyti ir kino centrų „Cinamon“ specialiose kasose Kaune ir Klaipėdoje. Kiekvienas bilietas į šį koncertą turės brūkšninį kodą, kuris bus nuskaitomas prie įėjimo į Dainų slėnį.

Bilietas į koncertą Taline kainuos nuo 210 litų. Prekyboje taip pat bus 5 tūkst. bilietų į fanų zoną, kurie kainuos 440 litų, ir 300 VIP bilietų, kurių kaina - 880 litų.

Popmuzikos karaliene vadinama Madonna pirmą kartą atvyks į Baltijos šalis ir Taline surengs savo koncertų turo „Sticky & Sweet Tour“ pasirodymą. Šis koncertas yra Madonnos turo, pristatančio albumą „Hard Candy“, tęsinys, kurio metu ji aplankys šalis, kuriose dar nėra koncertavusi arba lankėsi labai seniai. Specialus koncerto svečias - garsus britų didžėjus Paulas Oakenfoldas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių