Latvijos prezidentui patiko Madonnos koncertas Taline

Latvijos prezidentas Valdis Zatleras patenkintas antradienį Taline vykusiu Madonnos koncertu, kuriame jam teko garbė būti, ir apgailestauja, kad Rygoje nėra koncertų aikštelių tokio masto renginiams.

Trečiadienį V.Zatleris papasakojo žurnalistams, kad buvo Madonnos koncerte drauge su premjeru Valdžiu Dombrovskiu, ir abu buvo sužavėti šio didžiulio šou. Prezidentas pasidžiaugė, kad į koncertą Taline buvo nuvykę tiek daug Latvijos gyventojų.

Koncerto organizatoriai sakė Latvijos prezidentui, jog svarbiausia priežastis, kodėl koncertas įvyko ne Rygoje, buvo ta, kad Latvijos sostinėje nėra vietos, kur galėtų susirinkti tiek daug žiūrovų - daugiau kaip 70 tūkst. žmonių.

"Tačiau aš džiaugiausi, matydamas mažiausiai 12 tūkst. latvių Talino gatvėse, visus - geros nuotaikos", - sakė V.Zatleris ir pridūrė, kad mieliau matytų 12 tūkst. žiūrovų iš Estijos tokiame koncerte Rygoje.

Patenkintas superžvaigždės koncertu buvo ir V.Dombrovskis. Jam taip pat buvo malonu matyti tiek daug latvių, atvykusių pažiūrėti šio koncerto. "Labai geri įspūdžiai", - lakoniškai tarė premjeras.

Be V.Zatlerio ir V.Dombrovskio, Madonnos koncerte Taline dar buvo Rygos meras Nilas Ušakovas ir vicemeras Ainaras Šleseris.

Iš viso iš Latvijos į šį koncertą buvo nuvykę maždaug 13 tūkst. žmonių - koncertų agentūros FBI duomenimis, tiek bilietų į jį buvo parduota Latvijoje.


Šiame straipsnyje: MadonnaValdis Zatleras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių