Karališkosios vestuvės: princesė liko Naomi Campbell šešėlyje

Tai turėjo būti Monako princesės Charlene diena. Tačiau visų akys nukrypo į supermanekenę Naomi Campbell, kai ši vestuvių pokylyje pasirodė prabangia "Givenchy" suknele.

Naomi į vakarėlį, kuris vyko prie Operos pastato pastatytoje terasoje, atvyko balta, žemę siekiančia ir žaliais akmenimis nusagstyta suknele. Prie jos supermanekenė priderino ir žalius auskarus.

Tuo metu nuotaka, Pietų Afrikos plaukikė Charlene Wittstock, po oficialios sutuoktuvių dalies vestuvinę suknelę iškeitė į baltą „Armani“ apdarą su korsetu ir keturių sluoksnių sijonais.

Nors suknelė buvo padabinta tikrais kristalais, tačiau prabanga ji negalėjo prilygti Naomi Campbell pasirinktam drabužiui.

Monako kunigaikštis Albertas II ir kunigaikštienė Charlene šeštadienį susituokė per iškilmingą religinę ceremoniją, kuri 800 svečių akivaizdoje įvyko vidiniame jų rūmų kieme po atviru dangumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesa

tiesa portretas
princese ir liks princese.O, ta juodapape-baisi kaip gyvenimas(nei grozio, nei skonio, nei fantazijos ...)

RČ portretas
Ir kodėl gi neprilygo Naomi? Kaip būtų buvę, jei jaunoji būtų taip ekstavagantiškai apsirėdžiusi? Gal nevisai tiktų, ką? O Campbell tai vėtyta ir mėtyta, tai kas jai belieka? Tik stebinti... Graži, graži, bet jaunąjai netiktų.

nu

nu portretas
Ir vis tiek princese kur kas eleganiskiau atrode. O kas ta Naome? Psichavota manekene, dabar ruso oligarcho sugulove, apsikarscius blizganciais zaliais akmenukais. As irgi akis issproginciau i toki regini, nieko nuostabaus, tokia egzotika juodais plikais papais visada trauke publikos demesi :D
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių