I.Valinskienė dalyvaus TV3 projekte „Šok su manimi“

„Neketinu meluoti, kad sulaukusi pasiūlymo šokti, ilgai dvejojau. Man visada buvo įdomu, kaip tokių projektų dalyviai taip greitai sugeba visko išmokti. Tačiau svarbiausia tai, kad Arūnas visiškai pritarė mano sprendimui ir mane palaiko”, - sako Seimo narė, Seimo pirmininko A.Valinsko žmona Inga Valinskienė, jau kuris laikas su šokių partneriu ant parketo repetuojanti šokių žingsnelius.

TV3 gyvenimo būdo laidai „Gyvenimas yra gražus“ buvusi viena ryškiausių pramogų pasaulio žvaigždži ųprisipažino, kad dėl neįtikėtinai ilgai užsitęsusios Seimo sesijos repeticijoms ji negali skirti tiek daug laiko, kiek derėtų ir norėtų.

„Bet turiu labai supratingą ir profesionalų partnerį - daugkartinį čempioną Andrių Butkų, todėl esu tikra, kad kitus dalyvius tikrai pasivysim. Juolab kad į šokių projektą neinu žūtbūt laimėti“, - sako Inga, pridurdama, kad yra pasiruošusi tiek televizijos žiūrovų, tiek ir griežtos komisijos vertinimui.

Laidoje politikė kalbės ne tik apie naujausią savo gyvenimo iššūkį - sprendimą tapti rudenį startuosiančio TV3 projekto „Šok su manimi” dalyve - bet ir apie savo šeimos gyvenimą, kuris iškart po parlamento rinkimų rudenį tapo stebimas pro padidinamąjį stiklą. Pastaruoju metu sunkias ir įtampos kupinas dienas išgyvena ne tik Seimo vadovas Arūnas Valinskas, bet ir jo žmona, kuriai parlamente tenka ne ką mažesnė kritikos bei įvairiausių kaltinimų lavina.

„Jei pramogų pasaulio atstovai mano, kad jie gyvena nuolatinėse intrigose, tai jie siaubingai klysta. Niekada neįsivaizdavau, kokios didelės ir skaudžios gali būti intrigos politikoje. Dabar tai žinau”, - atviro ir nuoširdaus interviu metu prisipažino I.Valinskienė. Ji neslėpė ir to, kad erdviuose šeimos namuose vyrą mato rečiau, negu tada, kai Valinskai dar buvo tituluojami „pramogų pasaulio banginiais”.

 I.Valinskienės interviu - liepos 21 d. 20.10 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“ su Vytautu Rumšu.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiInga Valinskienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių